Dugogodišnji prijatelj princeze Dajane: Megan je prebrzo postala tako buntovna! (video)

Novinar i pisac Endrju Morton autor je svetski poznate biografije o princezi Dajani koja je već punih 27 godina u prodaji, a ima i težinu jer je omiljena britanska princeza sama učestvovala u njenom kreiranju. Morton je, podsetimo, bio dugogodišnji prijatelj preminule princeze i dobro upućen u stanje na kraljevskom dvoru.

Morton je sada progovorio o tome šta misli o Megan Markl i mnoge iznenadio. Istakao je da mu se stav 37-godišnje vojvotkinje ne sviđa i rekao kako smatra da Amerikanka nepovratno menja kraljevstvo. Referirao se na stav Megan Markl kada su u pitanju mediji i odnos s istima.

Za razliku od ostalih članova porodice, Megan ne ostaje ravnodušna već koristi svaku priliku i sredstvo da ispriča svoju stranu priče. Najčešće to vidimo kada je u medijima brane holivudski ‘prijatelji’ i poznanici. Morton tvrdi da se vojvotkinja okružila moćnim i bitnim ljudima iz šoubiznisa koji joj već sada iskazuju veliku vernost i podanost.

– Meghan čini sličnu stvar koju je radila i princeza Dajana, ali bitna razlika je što je Dajana bila u kraljevskoj porodici deset godina i živela po strogim pravilima, tek je nakon toga i pred raspad braka krenula otvoreno da razgovara sa mnom o svemu – objasnio je autor.

Da će ići svojim putem i glavom kroz zid Megan je nagovestila još u septembru 2017., dva meseca pre kraljevske veridbe kada je dala veliki intervju za modni magazin Vanity Fair, piše Tportal.hr

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: