Vodeći svetski proizvodi za podmlađivanje dostupni i u Srbiji!

Od ovog meseca, nakon 156 zemalja u kojima posluje, kompanija Jeunesse Global počinje poslovanje i u Srbiji. Tim povodom, svečano otvaranje poslovanja na tržištu Srbije biće održano 22. septembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu, sa početkom u 19 časova. 

U okviru svečanosti, biće održana poslovna prezentacija kao i predstavljanje proizvoda sa mogućnošću testiranja na licu mesta.  Registracija učesnika počinje od 18.30 časova, a pored besplatnog testiranja proizvoda, predviđene su i promotivne poklon nagrade.

Svi zainteresovani će moći da saznaju detalje o proizvodima kao i o poslovnim mogućnostima koje nudi mreža Jeunesse Global, koja je zainteresovana za pronalaženje partnera na tržištu Srbije.  Svi zainteresovani će uz podršku Jeunesse Global tima stručnjaka veoma brzo moći da započnu posao. Pored stručnog menadžment tima i doktora nauka, događaju će prisustvovati i specijalni gosti.

Jeunesse Global je vodeća kompanija u svetu na području wellness-a i podmlađivanja,  sa najnaprednijom tehnologijom matičnih ćelija i proizvodima koji su medicinski odobreni i naučno dokazani. Jedna je od najbrže rastućih kompanija u anti-aging industriji sa trenutnim godišnjim prometom od 1,5 milijardu USD.

hellomagazin.rsJeunesse Global/Promo

Više o temama: