Vichy Anti-Age stručnjak: Idealna koža u svakom trenutku

VICHY AA-75ml LIMITED EDITION_bijela podloga

VICHY ANTI-AGE LIMITED EDITION – U maju Vichy predstavlja promotivno pakovanje Idealia, Liftactiv Supreme, Neovadiol Gf i Neovadiol Magistral dnevne nege: Potražite Vašu omiljenu Vichy Anti-Age negu u posebnom 75 ml pakovanju po ceni od 50 ml. Promocija je dostupna u ovlašćenim Vichy apotekama i traje do isteka zaliha.

Vichy istraživanja neprestano produbljuju znanje o starenju kože i stvaraju visoko efikasna dermokozmetička rešenja revolucionarnih tekstura i prijatnosti, prilagođena čak i osetljivoj koži. Bez obzira na starost, Vichy omogućava idealnu negu za svaki tip kože u borbi protiv starenja: Linija Idéalia je prva Vichy linija koja se bori protiv prvih znakova starenja i preoblikuje kvalitet kože. Linija Liftactiv pomaže pri učinku liftinga i na taj način deluje protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće. Neovadiol predstavlja idealnu liniju za zrelu kožu koja se uspešno bori protiv gubitka gustine, povećanja krhkosti i suvoće kože. Zajedno, ove tri linije omogućavaju idealnu kožu u svakom dobu, čak i za osetljivu kožu! U maju Vichy predstavlja ekskluzivnu ANTI-AGE LIMITED EDITION ponudu: Potražite Vašu omiljenu Vichy Anti-Age negu u posebnom 75 ml pakovanju, po ceni od 50 ml.

Svaka žena je u jednom trenutku u potrazi za idealnom negom protiv starenja: zavisno od starosti, potreba kože, biološkog, hormonalnog ili starenja pod uticajem načina života potrebno je izabrati odgovarajuću anti-age negu. Kod odabira odgovarajuće nege važno je obratiti pažnju na efikasnost proizvoda, tolerancije ispitane pod dermatološkim nadzorom i prijatnosti koju reflektuju teksture pojedinih proizvoda. Vichy kao anti-age stručnjak okuplja zdravstvene stručnjake, dermatologe, ginekologe, farmaceute, nutricioniste i psihologe kako bi stvarao delotvorna rešenja za navedene potrebe i u svojim proizvodima objedinjuje 100 % efikasnosti, tolerancije i prijatnosti. Sve Vichy anti-age nege odgovaraju potrebama kože današnjih žena i uzimaju u obzir spoljašnje i unutrašnje činioce koji mogu uticati na kožu poput načina života, ishrane, stresa i biološkog i hormonalnog starenja. Vichy predstavlja tri anti-age ekspertize i linije koje su prikladne za različite potrebe kože u borbi protiv starenja:

*Akcija je dostupna u odabranim Vichy apotekama i traje do isteka zaliha

IDEALIA-JAR-75ml
LINIJA IDÉALIA ZA BORBU PROTIV PRVIH ZNAKOVA STARENJA
Za postizanje idealne kože potrebno je preoblikovati njen kvalitet. Transformacija boje tena, površine i blistavosti tri su ključne dimenzije za postizanje idealnog kvaliteta kože. Upravo su iz tog razloga Laboratorije Vichy osmislile liniju Idéalia za kompletnu transformaciju kože sa prvim znakovima starenja: pojava prvih bora, neujednačenost tena, manjak blistavosti i umoran izgled kože. Idéalia nega sadrži aktivan sastojak zaslužan za poboljšanje kvaliteta kože, kombuhu, koja je poznata po svojim tonificirajućim i antioksidativnim svojstvima i dejstvu na kožu sloj po sloj. Uz Idéalia dnevnu kremu, potpunu rutinu nege čine Idealia Life Serum – prvi idealizator kože dorastao izazovima svakodnevnog života i Idéalia Oči za otkrivanje idealnog pogleda. Dodatno u liniji takođe potražite Idéalia Pro negu za korekciju pigmentacijskih fleka i Idéalia BB kremu.

LIFTACTIV-75ml

LINIJA LIFTACTIV PROTIV JAČE IZRAŽENIH BORA I GUBITKA ČVRSTINE
Liftactiv pomaže pri učinku liftinga i na taj način deluje protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće. Nova zvezda linije je Liftactiv Supreme dnevna nega – nova generacija anti-age nege koja se protiv dugoročnog starenja bori iz dana u dan, dok je efikasnost vidljiva trenutno, tokom dana i dugoročno. Liniju Liftactiv upotpunjavaju Advanced Filer na bazi retinola za ciljano tretiranje dubokih bora, noćna nega za trajan efekat liftinga i Serum 10 za mladoliku kožu već posle prve kapljice. Za potpunu anti-age rutinu protiv dubokih bora potrebno je posebno negovati i područje oko očiju: Liftactiv Serum 10 za oči & trepavice vidljivo preoblikuje pogled do samog vrha trepavica kroz efekat liftinga, trenutnog osvetljavanja i jačanja samih trepavica.

NEOVADIOL-GF-75ml

LINIJA NEOVADIOL ZA BORBU PROTIV STARENJA ZRELE KOŽE
Pojava menopauze izaziva dehidrataciju kože i gubitak njene gustine i slabi tkivo koje koži služi kao oslonac, a sve to uzrokuje uočljive promene na jagodicama, crtama lica i vratu. Vichy je stvorio liniju proizvoda koja pruža efikasan odgovor na proces starenja zrele kože: Linija Neovadiol pruža optimalnu negu za zrelu kožu pod uticajem hormonalnih promena i vraća joj gustinu, čvrstinu, blistav ten i osećaj udobnosti. Linija se sastoji od Neovadiol Gf dnevne nege protiv gubitka gustine i volumena, noćne nege za gustinu kože i preoblikovano lice i nege za područje oko usana i očiju.

NEOVADIOL-MAGISTRAL-75ml

Takođe sadrži dva noviteta za bogatiju negu izrazito suve kože: Neovadiol Magistral hranljivi balzam i Neovadiol Magisitral elixir – suvo ulje visoke koncentracije, bazirane na bogatom kompleksu vitalnih ulja za obnavljanje lipida koji upotpunjuju Vichy anti-age liniju za zrelu kožu.

 

Više o temama: