Fashion Park Outlet Centar Inđija: Spremi se za matursko veče

Fashion Park Outlet Centar Inđija: Spremi se za matursko veče

Autor: | 11/05/2015

0


Dok se odbrojavaju dani do tvoje maturske večeri, sigurno te hvata sve veća panika, ako još nisi odlučila šta ćeš da obučeš. Činjenica je da tog dana želiš da izgledaš kao nikada do sad i da baš tvoja kreacija bude zapažena kao najbolja. Znamo da misliš da to nije tako lako, kao i da je grad pun haljina koje izgledaju slično, pa se bojiš da neko ne bude obučen isto kao ti. A sigurno ti prolazi kroz glavu da ćeš sa roditeljima morati da se ubeđuješ oko budžeta, zato što je sve što ti se sviđa skupo.
To je previše stresa pred tako lep događaj. Sve može da bude drugačije ako se odlučiš da za maturu kupuješ u Fashion Park Outlet Centar Inđija.
Na jednom mestu možeš da pronađeš garderobu, obuću, ali i nakit koji ćeš te večeri da nosiš. Super je to što ćeš moći da kupiš kreacije poznatih brendova, ali po sniženim cenama.
Pinko, Armani, Guess, Liu Jo… Zvučni brendovi nikad nisu bili dostupniji! Zato što su u Fashion Park Outlet Centar Inđija cene do 70 odsto niže. Na tebi je samo da odlučiš da li želiš matursku haljinu, za koju se odlučuje većina maturantkinja, ili će tvoj izbor biti neke elegantne pantalone ili čak kratka suknja. Važno je to da ćeš sigurno u nekoj od prodavnica naći nešto samo za sebe.
Želimo ti da budeš kraljica svoje mature!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti