Proslava povodom otvaranja Maxi supermarketa Alonso

Proslava povodom otvaranja Maxi supermarketa Alonso

Autor: | 14/05/2015

0

Maxi supermarket Alonso, koji je prepoznatljivo obeležje Dorćola, sinoć su nakon renoviranja u novom modernom ruhu posetili prvi gosti iz sveta biznisa i zabave. Ovim povodom priređena je nesvakidašnja proslava u samom supermarketu, a voditeljka Gorica Nešović je uz podršku Nebojše Anđelkovića iz Zemlje gruva u Maxi kuhinji pripremala ukusne specijalitete po svojim receptima. Maxi Alonso će od sutra ponovo biti otvoren za potrošače.

- Novi koncept Maxi supermarketa već mesecima nailazi na odobravanje naših kupaca i izuzetno nam je drago da svoj ovaj moderni pristup uređenja koji u fokus stavlja sveže proizvode primenili na jedan od naših najpoznatijih supermarketa, Alonso. Kupci nas biraju zbog iskustva kupovine, ali iskustvo više daje činjenica da smo mi mesto na kome se seusreći komšije - istakao je Dimitrije Stojanović, direktor Maxi formata iz kompanije Delez Srbija.


- Kad imate pijacu, mesaru i pekaru na jednom mestu, onda je Maxi logičan izbor. Stvarno je lepo sređen i ponuda je odlična, pa mi ne preostale ništa drugo nego samo da prošetam i osmislim šta ću pripremati. Večeras je to ukusna piletina u sosu - rekla je Gorica Nešović, voditeljka i kuvar.


Maxi Alonso koji se nalazi na Dorćolu, u Gospodar Jovanovoj 39, ostao je prepoznatljivo gradsko mesto, a sa funkcionalnim i estetskim promenama kupcima nudi širok asortiman najpoznatijih domaćih i inostranih proizvoda, kao i Delezovih privatnih robnih marki.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin