Poklonite svojoj odeći najbolje čišćenje i negu: Senzacionalna ponuda Gorenja i Ariela

Poklonite svojoj odeći najbolje čišćenje i negu: Senzacionalna ponuda Gorenja i Ariela

Autor: | 26/05/2015

0


Danas je više nego ranije važno na koji način se brine o odeći jer je većina garederobe u Istočnoj Evropi obojena i napravljena od tkanina koje zahtevaju posebnu pažnju pri pranju.

Nikada nije bilo lakše odabrati pravu mašinu za veš i deterdžent za zahtevnu odeću: Gorenje Sensocare mašina za veš i novi Arile tečni prašak za pranje veša predstavljaju savršen spoj, napravljen da tkaninu učine istovremeno čistom i zaštićenom.

Potražite modele Gorenje W7523 i W7423 po posebnoj ceni i na poklon ćete dobiti novi Ariel tečni prašak za pranje veša – prašak i gel u jednom. Ova neverovatna ponuda traje od 11. maja do 12. juna 2015.*

Formula Ariel tečnog praška obogaćena je "Deep Clean Complex" formulom za dubinsko pranje i sadrži patentiranu mešavinu snažnih enzima, sastojaka za čišćenje i moćnih dodataka koji prodiru u masne mrlje bez nanošenja štete tkanini i garderobi. Ovaj tečni prašak ne ostavlja čestice i tvrde ostatke koji mogu imati uticaja na boju ili oštetiti vlakna vaše garderobe, ostavljajući tkaninu mekom na dodir i odličog izgleda. Na ovaj način novi Ariel stavlja tačku na kompromise između uklanjanja fleka i nežne brige o odeći.

*Potražite ovu aktivaciju kod svog prodavca kućnih aparata u Srbiji 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Ariel gorenje

Najnovije vesti