Dodeljena Naxi palma: Ni najveća vrućina nije sprečila fanove da podrže Saru Jo!

Dodeljena Naxi palma: Ni najveća vrućina nije sprečila fanove da podrže Saru Jo!

Autor: | 20/07/2015

0

Uprkos tome što je vikend za nama najtopliji u godini, paklene vrućine nisu sprečile stotine fanova da u subotu 18. jula posete Naxi Oazu i uživaju koncertu Sare Jo, kojoj je tom prilikom uručena ”Naxi palma” za pesmu godine.

Prestižno priznanje, koje Naxi radio ove godine dodeljuje po peti put, otišlo je u ruke Sare Jovanović za pesmu "Mahovina". Mlada pevačica bila je vidno uzbuđenja dok je primala nagradu, dok su joj podršku iz publike pružali roditelji i prijatelji, kao i stotine fanova koji su njen izlazak na binu propratili vriskom i ogromnim aplauzom.

- Hvala Naxi radiju koji me prati od samog početka, a posebno hvala publici koja je glasala da baš ja dobijem Naxi palmu. Zahvalna sam i mojoj porodici, koja mi neprestano daje ogromnu podršku. Toliko sam srećna i ispunjena, jer smo uložili mnogo truda i ljubavi u pesmu "Mahovina". Obećavam vam još mnogo dobrih pesama u narednom periodu - rekla je Sara Jo, po uručenju nagrade za pesmu godine.

Odmah nakon toga zapevala je "Ko je ovde", "Ujutru, "Provokaciju" i "Zauvek", a u nešto izmenjenim aranžmanima izvela je i brojne pop i r'n'b hitove, od Rijane do Niki Minaž. Saru su na bini pratile plesačice, sa veoma atraktivnim koreografijama prilagođenim svakoj pesmi, a i ovoga puta poznata pevačica odabrala je interesantan stajling i publici predstavila novu frizuru. Muzički šou u kome je publika uživala više od sat vremena, simbolično se završio pesmom "Mahovina" koju su fanovi u prvim redovima pevali uglas.

Koncertom Sare Jo završen je tronedeljni projekat Naxi radija - Naxi Oaza, koji je i ove godine svim sugrađanima i posetiocima Delta City-ja ponudio brojne besplatne sadržaje i nastupe najpoznatijih pevača domaće muzike.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Zeljka Dimić