Gorenje mašine za sušenje veša najnovije generacije

Gorenje mašine za sušenje veša najnovije generacije

Autor: | 28/10/2015

0

Brojne prednosti mašina za sušenje učinile su ove aparate neizotavnim delom velikog broja modernih domaćínstava. Neophodna je porodicama sa bebama i decom zbog učestalog pranja i sušenja, i potrebe za uvek čistim vešom, ne samo kao pomoć pri uštedi vremena već i kao način na koji ćete zaštititi zdravlje vaše porodice.

Čišćenje i raspremanje stana i izloženost prašini kod mnogih izazivaju i alergije na grinje, koje su čest uzročnik alergijskog rinitisa i simptoma astme, kako kod odraslih tako i kod dece. Zato stručnjaci preporučuju da se posteljina pere češće i na višim temperaturama, jer se na taj način uništavaju bakterije, a alergija na grinje se može smanjiti.


Najlakši način da zaštitite zdravlje svoje porodice je mašina za sušenje veša. Gorenje mašina za sušenje veša efikasno će ukloniti bakterije, grinje, prašinu i mirise iz vešai dodatno omekšati tkaninu. Bez problema ćete moći da osušite i kabast zimski veš, jer u bubanj kapaciteta 9kg sa lakoćom staju jorgani, ćebad i prekrivači.

Gorenje mašine za sušenje veša najnovije generacije održavaju veš i posteljinu uz maksimum zaštite i očuvanosti. Negativno naelektrisani joni uklanjaju bakterije, grinje, prašinu i mirise iz vešai dodatno omekšavaju tkaninu, sprečavaju gužvanje i elektricitet. Para koja tretira veš čini ga elastičnijim, što peglanje čini kraćim i lakšim, čak i kod zahtevnijih delova garderobe, kakve su košulje.


Uz Gorenje mašine za sušenje nećete više morati da brinete ni o kabastom vešu jer u bubanj kapaciteta 9kg sa lakoćom staju jorgani, ćebad i prekrivači, što je čini jedinstvenom na tržištu u segmentu visoko energtski efikasnih aparata.

Gorenje nastoji da svojim kupcima uvek pruži više za njihov novac. Zato potrošači koji u periodu od 7. oktobra do 7. novembra, odnosno do isteka zaliha, kupe bilo koju Gorenje mašinu za sušenje veša, dobijaju na poklon Ariel tečni prašak i Lenor omekšivač za veš.

Komentari (0)

Loading
Promo Promo
Tagovi: gorenje

Najnovije vesti