Kraj prvog dela Exit avanture: Preko 185.000 prošlo je Tvrđavom za četiri dana!

Kraj prvog dela Exit avanture: Preko 185.000 prošlo je Tvrđavom za četiri dana!

Autor: | 14/07/2014

0


Sinoćnjim nastupima Hurts, Suede, Deep Dish, Sabaton, Beogradskog sidikata, Dejan Petrović Big Benda i mnogih drugih, završen je prvi deo EXIT avanture i to rezultatom od - preko 185.000 posetilaca za četiri dana festivala!

Tvrđava je svakodnevno bila puna razigranih i raspoloženih ljudi, klabera i ljubitelja gitara, putnika namernika, obožavalaca fudbala i svih onih koji su doprineli da svaki kutak festivala svakodnevno puca od energije o kojoj će se pričati narednih godinu dana.

Petnaesto izdanje festivala donosi nam i jedan od najposećenijih dana u istoriji EXITa, subotu uveče, zbog koje je i Skrillex odlučio da ostane da zatvori festival, zabavljajući se i sinoć celu noć na Dejan Petrović Big Bendu, plešući na Latinu i završavajući svoju turističku posetu EXIT festivalu gde drugde nego na - m:ts Dance Areni!

publika

Pričaće se o tome kako su Hurts bacali bele ruže u publiku himnično pevajući svoje najveće hitove 'Wonderful Life', 'Miracle' i druge i da su pokazali koliko su veliki bend svojom fenomenalnom svirkom. Spominjaće se i Suede i Bret Anderson koji skače visoko visoko, dok je publika u transu. Pričaće se o neverovatnom setu i produkciji na Deep Dishu, ali i o misterioznim zvucima Happynovisad bine, tome ko je najbolje plesao na Latinu i najluđe na Silent Disco bini...

Sutra počinje Sea Dance festival na Jazu!

Preko 20 000 ljudi već je spremno za Sea Dance festival na kojem će nastupiti 123 izvođača na 5 festivalskih bina! Kapije festivala otvaraju se u utorak u 19h, dok će tokom dana dnevne žurke na Dance Paradise, Regge i Latino stageu svakog dana počinjati u 13h, i ulaz će biti besplatan. Na festivalu nas očekuju: Jamiroquai, Example LIVE, Underworld, Klingande, Juan Atkins, Timo Maas, Roger Sanchez, Patife, Mirk Knight, Bad Copy, Darkwood Dub, Eddy Temple-Morris, Eyesburn, Lollobridgida, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder i mnogi drugi!

Od utorka, 15. jula ulaznice za Sea Dance biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cenama od 44 eura za sva tri dana festivala, dok će 25 eura iznositi dnevna ulaznica za utorak, a 20 eura za sredu i 20 eura četvrtak. VIP ulaznice za festival se mogu nabaviti po ceni od 100 eura, dok će VIP GOLD ulaznice, koje podrazumevaju ulaznicu za sva tri dana festivala, kao i ulaz na VIP humanitarne žurke 16. i 17. jula u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens, iznositi 200 eura.

Kapije kampa festivala već su otvorene, te požurite da smestite svoje šatore, stavite šešir i potrčite da umočite noge u more! Vidimo se na Jazu!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti