Savršen poklon za Dan zaljubljenih: Omiljena poslastica sa 80 odsto voća, idealan poklon u Maxi supermarketima

Savršen poklon za Dan zaljubljenih: Omiljena poslastica sa 80 odsto voća, idealan poklon u Maxi supermarketima

Autor: | 14/02/2018

0

Dan zaljubljenih je jedan od onih praznika koji stavi na „slatke“ muke sve one koji ga obeležavaju, jer izbor pravog poklona nikada nije jednostavan. Maxi supermarketi će vam pomoći da svoju voljenu osobu iznenadite najlepšom domaćom Nostalgija čokoladom, koja osim što je ukusna, je i zdravija opcija obzirom da sadrži 80 odsto voća.

Na događaju koji je upriličen povodom Dana ljubavi u Maxi supermarketu, poznati kuvar Nenad Veljković pripremao je ukusne zdravije poslastice, a zainteresovanim kupcima je i davao savete na koji način najbolje kombinovati crnu čokoladu sa šljivama, višnjama ili bananama.

-Svesni smo koliko je kupcima danas važno da na jednom mestu pronađu širok asortiman kvalitetnih proizvoda, i da budu inspirisani kupovinom. Oni sve više vode računa o pravilnom odabiru namirnica, a Maksi supermarketi im svakog dana omogućavaju da naprave zdravije izbore, a da se pri tom ne odriču se omiljenih poslastica, kaže Milica Popović u ime kompanije Delez Srbija.

Nostalgija čokolade bogate su vlaknima i antioksidantima, sadrže više od 80 odsto voća i mogu se naći u odabranim Maxi supermarketima.

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: