Vegeta – omiljeni začin šefa kuhinje u restoranu Majkl Džordana

Vegeta – omiljeni začin šefa kuhinje u restoranu Majkl Džordana

Autor: | 26/02/2018

0

 

Ćenobio Kanalajzo, glavni kuvar restorana u vlasništvu NBA košarkaša Majkl Džordana

 

U restoranu legendarnog NBA košarkaša Majkl Džordana, koji se nalazi u centralnom delu Menhetna, služe se specijaliteti začinjeni Vegetom. Više od 700 turista i Njujorčana dnevno posete ovaj poznati restoran i uživaju kako u ambijentu tako i u kulinarskim specijalitetima.

- Koristimo Vegetu jer jelima mediteranske kuhinje i odrescima daje bogatiji ukus. Bogatstvo arome raznovrsnog povrća koje je savršeno usklađeno, ne remeti ukus ni ribe ni mesa, nego pojačava njihovu svežinu i na pravi način finalizuje kulinarski ciklus. Koristeći Vegetu uvek sam motivisan za stvaranje novih, boljih jela - izjavio je Ćenobio Kanalajzo, glavni kuvar restorana.

Ćenobio Kanalajzo, glavni kuvar restorana u vlasništvu NBA košarkaša Majkl Džordana, priprema barancin na žaru koristeći Vegetu kao začin

 

Poznata Vegeta deo je i reportaže o ovom restoranu koju je realizovala televizija Spectrum 79 u okviru serijala  “A Taste of New York”.

hellomagazin.rs Vegeta/promo
Tagovi: vegeta