Zlatiborac tradicija sadržana i u Horeca pakovanju

Zlatiborac tradicija sadržana i u Horeca pakovanju

Autor: | 19/04/2018

0


Koristeći najsavremenije tehnologije proizvodnje mesnih delikatesa, kompanija Zlatiborac na tržište je plasirala i proizvode namenjene HoReCa kupcima. Kako bi na domaćem tržištu predstavili novu selekciju u okviru svog portfolija, organizovan je događaj u okviru koga su na gastro putovanju pripremana jela u kojima se uživa na pravi način i kada je u pitanju ugostiteljski segment.

Nova dimenzija prepoznatljivih ukusa, modernog dizajna i tradicija sadržani su u Zlatiborac HoReCa pakovanjima - proizvodima namenjenim za industriju pripremanja i serviranja hrane i pića.

Ovim smo postigli da naši HoReCa partneri u svojoj ponudi imaju proizvode već dokazanog kvaliteta i dobro pozicionirane na tržištu, a u ovoj godini bićemo posvećeni širenju mreže ugostiteljskih objekata među našim kupcima, navode iz kompanije.

Kompanija Zlatiborac čini sve da stvori krajnji proizvod karakterističnog i prepoznatljivog ukusa koji je upakovan u kvalitetnu ambalažu sa izraženim visokim estetskim standardima. Konstantno su okrenuti inovacijama i unapređenju proizvodnog portfolija. Kao i do sada i u budućnosti su prioritet kvalitet i inovacije u pogledu proizvodnog asortimana, što skupa predstavlja okosnicu Zlatiborac poslovanja

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Zlatiborac