Antonio Banderas parfemi: Tri mirisne note za tri najpoželjnije destinacije

Antonio Banderas parfemi: Tri mirisne note za tri najpoželjnije destinacije

Autor: | 30/05/2018

0

Kroz tri nova parfema Antonio Banderas  otkriva vam svet najpoželjnijih destinacija u 2018! Doživite nezaboravna iskustva Indonezije, Japana i Dubaija kroz jedinstvene arome Antonio Banderas mirisa.

IndonezijaBlue Seduction for Men & Women

Inspirisan odsjajem sunca na kristalno čistoj vodi, Blue Seduction za žene probudiće sva vaša čula. Svežina sa dozom citrusa i slatkastom aromom kruške i dinje, osnovne su karakteristike ovog parfema.

Blue Seduction za muškarce je mešavina aroma egzotičnih začina, plemenitog drveta i svežeg voća.

 

JapanQueen & King of Seduction

Zavodljiva kombinacija mirisa irisa, jasmina i božura u ženskom parfemu iz kolekcije Antonio Banderas –  Queen of Seduction odvešće vas put dalekog Japana.

Oštra morska svežina pomešana sa mističnim začinima čini savršenu kombinaciju zrele muževnosti i dečačke spontanosti, a sve to ćete naći u parfemu King of Seduction.

 

DubaiHer Golden Secret i King of Seduction Absolute

Her Golden Secret je izrazito ženstven parfem koji će vam priuštiti najfinije uživanje u luksuzu. Mešavina arome kedra, kašmira i pačulija, u kombinaciji sa egzotičnom aromom vanile daje raskošnu i prefinjenu aromu, a namenjena je onima sa istančanim ukusom.

King of Seduction Absolute je elegantan, zavodljiv parfem namenjen istinskim džentlmenima.

* Ovo su naši predlozi, ali imajte na umu da Antonio Banderas Fragrances sadrži 16 parfema koji odgovaraju svakom ukusu i ličnosti.

hellomagazin.rs Oriflame/Promo

Pročitajte još