U ime dve decenije najromantičnije ceremonije: Najvažniji su ljubav i porodica

U ime dve decenije najromantičnije ceremonije: Najvažniji su ljubav i porodica

Autor: | 07/06/2018

0

Dve decenije nakon što je osnovana, romantična ceremonija Kolektivno venčanje i dalje slavi ljubav. Na stotine parova u poslednjih dvadeset godina izgovorilo je sudbonosno da ispred Skupštine grada Beograda, razmenjujući prvi poljubac pred brojnom publikom, ali i malim ekranima.

Ova manifestacija koja omogućava mladencima potpuno besplatno krunisanje emocija, pokrenuta je davne 1999. godine, a kao i tada i danas ima cilj da podrži ljubav i osnovanje porodice. Zbog toga je pevaču Željku Samardžiću ovogodišnje Kolektivno venčanje održano 20. maja najdraži događaj jer je upravo on pevao parovima na ovoj ceremoniji kada se 90-tih održavala prvi put.

Kao čovek koji svoj brak brižno neguje već nekoliko decenija, muzičar je mladencima i ove godine poručio da nema ništa važnije od ljubavi, a istu poruku poslao je i brend VODAVODA koja je drugu godinu zaredom podržala buduće mladence na njihovom romantičnom putovanju.


-Kompanija VODAVODA i ja lično, podržavamo zaljubljene parove i stvaranje porodice i baš to je razlog što smo kao brend deo priče koja slavi najvažniji dan u životu svih mladih ljudi. Ne postoji ništa vrednije od njihovog osmeha na dan sklapanja braka, kao i proširenja porodice i povećanja nataliteta, a VODAVODA je uvek tu kada se proslavlja radost i ljubav, tako ćemo nastaviti i narednih godina– istakao je Vojin Đorđević, kreator brenda VODAVODA.


Jubilarno Kolektivno venčanje i ove godine osim parova iz Srbije, okupilo je značajan postotak mladenaca iz inostranstva različitih generacija.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Voda Voda

Najnovije vesti