Ove godine #BudiDedaMraz i usreći druge

Ove godine #BudiDedaMraz i usreći druge

Autor: | 07/12/2018

0

Hladni decembar ima moć da nas uspori i obori u krevet i pokvari nam planove i pripremu za Novu godinu. Ponekad zvuči sjajno da utonemo u zimski san, ali često nemamo vremena za odmor, pogotovu kada je godina na izmaku. Toliko stvari je potrebno uraditi pre nego sat otkuca ponoć tog 31.decembra.

Zato aktivnim životom oterajte viruse, dobrim raspoloženjem i energijom napunite baterije za sve što je potrebno završiti kako bismo bezbrižno dočekali Novu godinu. A mi imamo predlog kako da se osećate još bolje. Praznici su vreme darivanja i pokazivanja zahvalnosti za sve lepo što nam se desilo proteklih 12 meseci. Bez obzira na to što je hladno i što možda pada kiša, ili sneg, toplo se obucite i, recimo, očistite dvorište. Nahranite psa ili mačku na ulici. Pomozite starijoj osobi da unese stvari u kuću, a deci dodajte loptu kada ode van parka. Učinite nešto lepo za druge, i oni će to sigurno znati da cene. Vama će se dobro delo vratiti kroz skriveni osmeh i jedno „hvala” onih kojima ste pomogli. To će vas dodatno ugrejati ovog hladnog decembra.

Budi i ti ove godine Deda Mraz! Učini jedno dobro delo i omogući da deca bez roditeljskog staranja imaju nezaboravno zimovanje. Dok Coca-Cola vodi decu iz SOS sela na neku od planina gde će moći da uživaju u druženju, sankanju, skijanju i ostalim zimskim čarolijama, ti im možeš pokloniti još bolju zabavu i provod. Učini nešto lepo: prijatno iznenadi svoje drugare ili kolege sa posla, pomozi u čišćenju parka, ostavi pozitivan komentar na društvenoj mreži ili pozovi nekog ko ti nedostaje. Fotografiši ili snimi svoje dobro delo i okači na Instagram uz #BudiDedaMraz i taguj CocaColaSrbija. Svaki tvoj post donosi dodatnu zabavu deci bez roditeljskog staranja na zimovanju. Budi Deda Mraz i pokreni radost i novogodišnju magiju dobrih dela. Više na coca-cola.rs.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: coca cola