#BudiDedaMraz i obraduj mnoga srca

#BudiDedaMraz i obraduj mnoga srca

Autor: | 14/12/2018

0

Najpopularnija ličnost ovih dana ubedljivo je Deda Mraz. Svako dete na svetu željno iščekuje njegov dolazak i otvaranje paketića spakovanih specijalno za njih. Ovaj dekica jedinstvenog izgleda uvek donosi osmeh na lice svim mališanima, i njegov dolazak se željno iščekuje čitavog decembra.

Bez obzira koliko godina imamo, i da li smo odavno prestali da verujem u njega, ili mu još uvek pišemo pisma, Deda Mraza čini da poslednji mesec u godini bude magičan a čarolija svuda oko nas.

Budi i ti ove godine Deda Mraz! Učini jedno dobro delo i omogući da deca bez roditeljskog staranja imaju nezaboravno zimovanje. Dok Coca-Cola vodi decu iz SOS sela na neku od planina gde će moći da uživaju u druženju, sankanju, skijanju i ostalim zimskim čarolijama, ti im možeš pokloniti još bolju zabavu i provod. Učini nešto lepo: prijatno iznenadi svoje drugare ili kolege sa posla, pomozi u čišćenju parka, ostavi pozitivan komentar na društvenoj mreži ili pozovi nekog ko ti nedostaje.

Fotografiši ili snimi svoje dobro delo i okači na Instagram uz #BudiDedaMraz i taguj CocaColaSrbija. Svaki tvoj post donosi dodatnu zabavu deci bez roditeljskog staranja na zimovanju. Budi Deda Mraz i pokreni radost i novogodišnju magiju dobrih dela. Više na coca-cola.rs.

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: coca cola