Gledajte sve epizode prve regionalne HBO serije "Uspeh"

Gledajte sve epizode prve regionalne HBO serije "Uspeh"

Autor: | 06/01/2019

0

Sve epizode serije „Uspeh“, prve regionalne serije u produkciji HBO Europe, od danas su dostupne na HBO GO streaming servisu.

„Uspeh” je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Radnja prati isprepletene priče četiri stranca, koji se na svoj način bore sa svakodnevicom života u gradu, a koje zauvek povezuje jedan nasilan događaj.

Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. Serija donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice.

Ovo je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

 

Seriju je režirao oskarovac Danis Tanović, dok su u glavnim ulogama Toni Gojanović, Tara Taler, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić.

Serija je premijerno prikazana u svim zemljama regiona (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), ali i širom Centralne Evrope, Skandinavije i Španije.

I dok je svih šest epizoda serije „Uspeh“ već sada dostupno na HBO GO-u, na HBO kanalu serija se emituje premijerno nedeljom od 20 časova.

Pored serije „Uspeh“, registracijom na HBO GO dobijate mesec dana besplatnog korišćenja usluge i pristup više od 5000 sati najboljeg sadržaja među kojima su svetski poznate serije, blokbasteri, dokumentarci i crtaći za najmlađe.

hellomagazin.rs HBO/Promo
Tagovi: HBO serija uspeh