Kuda za vikend? Predlažemo izlet do Fashion Parka! Počinje finalno sniženje kolekcije jesen/zima!

Kuda za vikend? Predlažemo izlet do Fashion Parka! Počinje finalno sniženje kolekcije jesen/zima!

Autor: | 16/01/2019

0


Ovog vikenda predlažemo da posetite Fashion Park Outlet Centar Inđija i obogatite svoj garderober modernim komadima iz kolekcije jesen/zima. Od petka, 18.januara, u prodavnicama vas očekuju finalna sniženja od čak 30-50% na već snižene, outlet cene.

Ukoliko već niste otputovali na neku zimsku destinaciju, jedan od dva dana vikenda  možete iskoristiti za zabavan izlet van grada. Malo promene nije na odmet, a u Fashion Park Outlet Centru Inđija uvek možete odlično da se provedete. Nakon razgledanja i kupovine, sa prijateljima sedite u kafić i okrepite se kafom ili ukusnim ručkom. Ovog meseca šef kuhinje iz restorana Giardino vam preporučuje svinjski file u mantilu od slanine, a za poslasticu  - cheesecake.

Kada je reč o popustima, finalno sniženje vas očekuje u radnjama Guess, XYZ Outlet, Fashion&Friends, Tommy Hilfiger i mnogim drugim. Ako ipak želite da se spremite za planinu, predlažemo da posetite Beosport, Sport Vision, ili N sport - radnje gde ćete naći najveći izbor ski odela, pancerica, brila i druge ski opreme najpoznatijih ski brendova.

Radno vreme Fashion parka je svakoga dana od 10h do 21h, uključujući i vikend. Dobrodošli!

hellomagazin.rs Promo