Počinje rezervacija Samsung Galaxy S10 u Telenoru

Počinje rezervacija Samsung Galaxy S10 u Telenoru

Autor: | 21/02/2019

0

PLAVI SAMSUNG GALAXY S10 SAMO U TELENORU

 Odmah nakon premijernog predstavljanja najnovijih modela Samsung Galaxy uređaja S10, S10+ i S10e u Londonu i San Francisku, Telenorovi korisnici mogu da ih rezervišu putem sajta www.telenor.rs. Sva tri modela biće dostupna u beloj, crnoj i zelenoj boji, dok će se ekskluzivno, samo u Telenoru naći i modeli u plavoj boji, nakon početka direktne prodaje 8. marta.

Svi zainteresovani mogu da rezervišu odabrani telefon u periodu od 21. februara do 7. marta u ponoć, putem sajta www.telenor.rs a isporuku mogu očekivati već od 8. marta.

Kupci S10 i S10+ dobijaju i poklon od Samsunga – Galaxy Buds slušalice u beloj boji. Dovoljno je da se prethodno registruju putem Samsung Members aplikacije i prijave za poklon.

O UREĐAJIMA

Uređaj Galaxy S10 potvrda je desetogodišnjih inovacija i dizajniran je za one koji žele vrhunski pametni telefon sa moćnim performansama. Kao takav on donosi sve što je neophodno za sledeću generaciju iskustva u korišćenju mobilnih uređaja. Za korisnike koji traže uređaj sa superiornim punjenjem, idealan je Galaxy S10+ gde je svaka specifikacija - od ekrana, preko kamere, do performansi - podignuta na novi nivo. Galaxy S10e je napravljen za one koji žele vrhunske ključne elemente u kompaktnom pakovanju sa ravnim ekranom.

Više informacija na  www.telenor.rs

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Samsung