Hello! vam poklanja!

Hello! vam poklanja!

Autor: | 25/02/2019

0

Kao što ste već navikli, i ovog ponedeljka Hello! je pripremio lepe poklone za vas, od brenda kojem se već dugi niz godina najviše veruje.

Tri naše čitateljke osvojiće po jedan poklon paketić u kojem se nalazi jedan Shower clay gel i Nivea Q10 10 day treatment ampula!

Novo: NIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanje

NIVEA Clay Fresh linija gelova za tuširanje pruža dubinsko čišćenje, formulaciju bazira na  glini iz prirode koja se već vekovima koristi za negu kože. Uživajte u potpuno novom osećaju svežine pod tušem.

NIVEA predstavlja inovaciju u nezi kože pod tušem. Prirodna glina je glavni sastojak nove formulacije koju je NIVEA laboratorija razvila za istraživanje kako bi koži pružila čišćenje, svežinu i negu tokom tuširanja. NIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanje namenjeni su za dubinsko čišćenje celog tela – nove tri varijante efikasno čiste kožu i ne isušuju je dodatno. Uživaćete u osećaju baršunasto meke i nežne kože.

Drevni sastojak u inovativnoj formulaciji

Iako je glina poznata od davnina po svojim lekovitim svojstvima i vekovima se koristi za negu lepote, NIVEA među prvima predstavlja ovaj sastojak u formulaciji gela za tuširanje. Glina u obliku praha u dodiru sa vodom pretvara se u pastu. Za nove gelove za tuširanje,  brend NIVEA koristi belu kaolinsku glinu koja je naročito blaga. Formulacija koja ne isušuje kožu pretvara se u penu i pruža osećaj potpune čistoće. Nakon tuširanja, koža je čista, glatka i baršunasto meka.

Tri očaravajuća mirisa

NIVEA brend pronalazi inspiraciju za mirise u prirodi. Đumbir i bosiljak imaju oštre, ali senzualne note, hibiskus i bela žalfija ženstvene i puderaste komponente, a plava agava i lavanda čine savršenu kombinaciju svežine i opuštajuće nege.

Miris đumbira i bosiljka vode vas u šetnju kroz baštu začinskog bilja: uživajte u mešavini aromatičnog koriandera, limete i đumbira. U ovu kombinaciju se savršeno uklapaju bosiljak, smokvin list, list paradajza i nana. Sandalovina i mošus daju mirisu blage i umirujuće završne mirisne note.

Hibiskus i bela žalfija čine savršenu mirisnu kombinaciju sa naglašenim ženstvenim karakterom. Dopunjavaju ih note mandarine i grejpfruta u kombinaciji sa ružom, hibiskusom, irisom i mošusom. Kedrovina i bela žalfija čine ovaj miris blagim i prijatnim.

Raskošni miris plave agave i lavande će istog trenutka pretvoriti vaše kupatilo u spa oazu. Vašim čulima će prijati oštra svežina kardamona u kombinaciji sa notama lavande, tonka zrna, kao i drvenastim, mošusnim i slanim notama.

Sva tri NIVEA Clay Fresh gela za tuširanje čiste, osvežavaju i neguju kožu. Uživajte u svežini i baršunasto mekoj koži nakon svakog tuširanja.

Novi proizvodi su dostupni od januara 2019.

  • NIVEA Deep Cleansing Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom đumbira i bosiljka, 250 ml, preporučena maloprodajna cena 286rsd 
  • NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom hibiskusa i bele žalfije, 250 ml, 286rsd 
  • NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom plave agave i lavande, 250 ml, preporučena maloprodajna cena 286rsd   
  • NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom đumbira i bosiljka, 500 ml, preporučena maloprodajna cena 454rsd 
  • NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom hibiskusa i bele žalfije, 500 ml, preporučena maloprodajna cena 454rsd    
  • NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom plave agave i lavande, 500 ml, preporučena maloprodajna cena 454rsd

 

NIVEA Q10 POWER – najefikasnija NIVEA Q10 formulacija do sada

Smejemo se, volimo i živimo – svih 365 dana u godini. Naše emocije ostavljaju trag na našoj koži, ali mi ne bismo ni hteli to da menjamo. Ono što želimo je proizvod protiv bora koji pruža koži upravo ono što joj je potrebno za savršen izgled. NIVEA stručnjaci za kožu su uložili puno truda kako bi vam ostvarili tu želju. Rezultat njihovog rada je najefikasnija formulacija sa koenzimom Q10 do sada.

Žene tačno znaju šta sve mogu. One otvaraju kompanije, jedna drugoj su inspiracija i podrška, istovremeno obavljaju više poslova, imaju inovativne ideje. I dobro znaju šta sve može njihova koža. One zbog toga žele negu koja pomaže koži da poveća svoju unutrašnju snagu. NIVEA Q10 POWER je savršeni saveznik u borbi protiv bora. Nova NIVEA linija nudi visoko efikasne proizvode za negu lica sa moćnim aktivnim sastojcima koji se nalaze u samoj koži – koenzimom Q10 i kreatinom.

Q10 pospešuje proizvodnju energije u našim ćelijama. Kao antioksidans, ovaj koenzim se bori protiv slobodnih radikala kako unutar tako i van ćelija. Slobodni radikali su supstance koje uzrokuju ćelijska oštećenja i ubrzavaju starenje kože.

Pored koenzima Q10, kreatin je još jedan sastojak koji povećava energiju potrebnu koži i sa razlogom se nalazi u formulaciji NIVEA Q10 POWER proizvoda: on ima važnu ulogu u obnavljanju ćelija i proizvodnji kolagena. Formulacija sa kreatinom pomaže koži da zadrži vlagu, usporava stvaranje bora i smanjuje postojeće bore.

Q10 i kreatin su moćni, aktivni sastojci koji se nalaze u mladoj koži. Njihova količina u koži se vremenom smanjuje, a samim tim ona dobija manje energije za regeneraciju. Na koži se pojavljuje sve više bora i drugih znakova starenja. NIVEA Q10 POWER obnavlja zalihe energije u samoj koži i tako joj pomaže da nadoknadi sastojke izgubljene tokom procesa starenja. Rezultat: primetno glatka, čvršća koža.

Da biste baš vi dobili jedan od ova tri paketa, pogledajte uputstva u postu  na našoj Fejsbuk stranici

 

 

 

hellomagazin.rs Nivea/Promo
Tagovi: Nivea poklon