Legendarni nastup kompanije Dijamant i Frikom na Glumijadi

Legendarni nastup kompanije Dijamant i Frikom na Glumijadi

Autor: | 01/04/2019

0

Na međunarodnom dečijem festivalu „Glumijada“, koji je i ove godine okupio veliki broj mališana i tinejdžera iz naše zemlje, kompanija Dijamant nastupila je u svom stilu – kao pravi saveznik ukusnih zalogaja kojima niko ne može odoleti.

Između brojnih radionica, predstava i predavanja Dijamant užina bila je pravo okrepljenje za sve prisutne. Buduće glumačke legende hitale su ka Dijamant kutku ne bi li uživale u ukusnim zalogajima čiji tajni sastojak je legendarni Dijamant majonez, ali i novi neodoljivi prelivi.

Na velikoj pozorišnoj i glumačkoj zabavi za decu, Dijamant je i ovoga puta pokazao da je legenda svakog okupljanja i da je za najmlađe uvek tu da ih obraduje sočnim zalogajima!

Mališani na glumijadi uživali uz Jagodiće

Na četvrtom festivalu dečije dramske igre „Glumijada“, održanom u Dečijem kulturnom centru u Beogradu, kompanija Frikom je obradovala mališane, njihovom omiljenom poslasticom – sladoledom.

Tokom pauza između dramskih radionica, mališani su se osvežili sladoledom Jagodići.  Ova poslastica napravljena u tri oblika – mama, tata i dete jagoda, posebno je oduševila najmlađe učesnike festivala. Ove godine, Jagodići mališanima donose novu priču o moru, ekologiji i zaštiti životne sredine kroz avanture i druženje sa morskim životinjama.

Kompanija  Frikom je uvek tu da podrži najmlađe, a najslađi način za to su definitivno sladoledi koje obožavaju.

hellomagazin.rs Dijamant/Promo
Tagovi: Dijamant