Priprema za odlazak na venčanje nikada brža – minut do savršene kože lica

Priprema za odlazak na venčanje nikada brža – minut do savršene kože lica

Autor: | 30/05/2019

0

Poziv na venčanje dočekajte sa svežom, savršeno čistom kožom

Sunčani dani i početak leta pozivaju na razne elegantne koktele i zabave, a ni pozivi za venčanja nisu retkost. Kako bašte počnu da cvetaju i kreatori predstave nove letnje kolekcije, tako kreću i pripreme za ove posebne događaje i porodična dešavanja.  Dame žele da u ovakvim specijalnim prilikama izgledaju nezaboravno, a ipak, pored brojnih obaveza i detaljnih priprema, za to im preostaje malo vremena.

Ako ste već na spisku zvanica, sigurno se uveliko pitate kako da se spremite za ovaj važan događaj, a da ne zaboravite sve detalje. Bilo da ste kuma, sestra ili prijateljica na venčanju, želite da vaše lice zablista u punom sjaju i da budete među najzapaženijim gostima na svečanoj ceremoniji.

Odgovor je pripremio FOREO, vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa, koji je doneo inovaciju u obliku LUNA play plus četkice za čišćenje lica. Za ovu beauty rutinu potrebno da odvojite samo minut ujutru i minut uveče. Ultra higijenske silikonske četkice nežno čiste površinski sloj kože uz T-sonične pulsacije koje istovremeno masiraju lice.

Pripreme za venčanje nikada nisu bile brže i jednostavnije, upravo zahvaljujući ovom originalnom, atraktivnom uređaju koji će vašu kožu učiniti sjajnom i negovanom. Uz dobro raspoloženje koje ponesete sa sobom i osećaj svežine na koži, sigurno ćete blistati i na fotografijama sa venčanja koje ostaju kao najdraža uspomena.

Za dodatne informacije o nezi kože, posetite stranicu foreo.com ili potražite LUNA play plus četkicu za lice u dm drogerijama.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Foreo lepota šminka

Pročitajte još