Blistava koža je uvek u modi: Uz samo jedan trik uklonite osećaj nečistoće na licu

Blistava koža je uvek u modi: Uz samo jedan trik uklonite osećaj nečistoće na licu

Autor: | 26/07/2019

0

 Aksesoar koji je uvek u modi – blistava koža

Duge letnje noći pravi su mamac za izlaske i ludi provod na žurkama – bilo da su u pitanju gradski splavovi ili klubovi u blizini plaže. Nezamenljivi osećaj iščekivanja ponoći koja označava početak opuštanja i zabave, čini da zaboravimo sve što nam stvara stres i priziva samo dobre vibracije. Uz njih, ulepšavanje je nezaobilazna rutina.

Sva ta večernja šminka koju jedva čekamo da iskoristimo i toliko detalja na koje treba da obratimo pažnju! A onda, nakon dobrog provoda, želja za lepim licem pretvori se u želju za čvrstim, dubokim snom i neretko se dešava da zaboravimo da naša koža lica tek tada zahteva posebnu pažnju. Skidanje šminke i korišćenje adekvatnih kozmetičkih preparata je obavezno, ali takođe je važno znati da se koža u toku noći odmara zajedno sa vama, pa joj treba omogućiti sve uslove za obnavljanje svežine. Svakako da nakon provoda sebe jedva nateramo i na detaljno skidanje šminke, pa baš zato otkrivamo jedinstveni trik za čišćenje kože pred spavanje – za samo jedan minut!

Upotpunite svoju večernju rutinu spremanja za spavanje samo jednim uređajem koji staje i u najmanji neseser – LUNA play plus četkica postaće vaša svakodnevna praksa nakon samog jednog korišćenja. Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO dizajnirao je ovaj posebno privlačan uređaj koji koristi T-sonične pulsacije kojima nežno odstranjuje svu nečistoću sa kože i obnavlja je.

Posle svake žurke vratite svojoj koži sjaj i čistoću koju je imala i pre ponoći, pa svako novo jutro dočekajte osveženi. Nijedna dizajnerska krpica ovog leta nije u modi kao aksesoar koji se primećuje već na prvi pogled – blistava koža!

Zato omogućite koži lica da diše i pomozite joj da se oslobodi zapušenih pora, a ona će vam vratiti dvostruko – osveženim tenom i prirodnom lepotom za svaki sledeći izlazak.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Foreo lepota

Najnovije vesti