Nove dokumentarne i igrane serije u produkciji Telekoma Srbija: Superstar TV - sinonim za najkvalitetniji sadržaj

Nove dokumentarne i igrane serije u produkciji Telekoma Srbija: Superstar TV - sinonim za najkvalitetniji sadržaj

Autor: | 17/09/2019

0

Superstar TV predstavio je novi serijski program, u produkciji Telekoma Srbija, koji će pomeriti granice televizijskih formata kakvi su do sada rađeni kod nas, ali i u regionu. Pored već veoma kvalitetne ponude serija domaće produkcije, najavljeni program dodatno će pozicionirati Superstar TV kao vodeći kanal za filmski i serijski sadržaj.

Među najavljenim projektima, svakako će mnoge obradovati nova sezona serije "Državni službenik" velikog televizijskog maga Predraga Gage Antonijevića. Ova hit serija sa sjajnom glumačkom ekipom obeležila je početak godine, uzburkavši javnost uvidom u svet tajnih službi koji je do sada vešto skrivan od nje. Sada se sa nestrpljenjem očekuje nastavak na Superstar TV koji prati glavnog lika, agenta Lazara, i njegovu borbu protiv neprijatelja države, kao i njegov porodični život koji se isprepletao sa službom i postao sastavni deo posla.

Najava još jedne serije pod producentskom palicom Gage Antonijevića izazvala je veliko interesovanje. U pitanju je nova kriminalistička serija "Pevačica" u kojoj se, za razliku od drugih serija istog žanra, prepliće svet magije i paranormalnih pojava sa istragom oko ubistva.

Serija "Košare" biće projekat koji će na Superstar TV doneti istinitu priču o herojskom događaju iz naše novije istorije. Autori Balša Đogo i Nemanja Mićić najavili su ekranizaciju bitke na Košarama i veran prikaz prvih dana teške borbe koja je postala simbol odbrane otadžbine. Igrana serija biće svedočanstvo o hrabrim mladićima koji su uspeli da u nemogućoj misiji odbrane granicu od višestruko brojnijeg neprijatelja, pokazavši šta zna i biti patriota i kako se voli domovina.

Petar Peca Popović, jedan od najboljih, najpoznatijih i najautoritatvnijih poznavalaca rokenrola u nekadašnjoj Jugoslaviji, najavio je dokumentarnu seriju "Rokopisac" u kojoj učestvuje 80 najznačajnijih rokenrol stvaralaca, producenata i kritičara, pisaca, slikara i dizajnera. Serija koja će se emitovati na Superstar-u ilustruje putovanje sa Popovićem kroz šest država bivše SFRJ tokom kojeg sa najznačajnjim predstavnicima ove kulture pokušava da odgovori na pitanje: Da li je raspadom Jugoslavije rokenrol izgubio na značaju koji je imao?

Superstar se nalazi među deset najgledanijih kanala u zemlji, te je nastavak ulaganja u nove igrane i dokumentarne formate ove televizije sasvim logičan korak. Telekom Srbija nastavlja sa ozbiljnom produkcijom serija i drugih formata po standardima velikih svetskih televizijskih kuća, koje zadovoljavaju očekivanja najzahtevnijih kritičara i gledalaca u Srbiji, ali i šire. Želimo da podignemo kvalitet i stvorimo raznovrsan sadržaj kako bismo gledaocima pružili bogat izbor zabavnog, ali i edukativnog programa koji može ravnopravno da parira velikim svetskim TV projektima - izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Procvat scene domaćih TV serija istovremeno otvara vrata i pruža šansu mnogim mladim glumcima, ali i drugim radnicima flimske i televizijske industrije kod nas. Nove serije koje će uskoro biti emitovane na Superstar TV kanalu predstaviće nova, talentovana lica za koja će publika u Srbiji tek čuti.

SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

hellomagazin.rs promo

Najnovije vesti