Sve što treba da znate o N-beauty rutini: Najnovija moda u svetu lepote

Sve što treba da znate o N-beauty rutini: Najnovija moda u svetu lepote

Autor: | 29/11/2019

0

NOVI BEAUTY TREND STIŽE I U SRBIJU – PRAVO IZ NORDIJSKIH ZEMALJA

 

Sa fokusom na jednostavnost i prirodnost, i kod nas stiže N-beauty – sada zvanična reč u svetu lepote, a predstavlja rituale nege kože za zavidno zdravu i sjajnu kožu. Najnoviji beauty trend, koji dolazi upravo iz nordijskih zemalja, otkrio je vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO.

Nordijska lepota je sinonim za priželjkivanu čistoću i prirodan sjaj kože, kao i blisku vezu sa prirodom. Nordijske zemlje su takođe ocenjene kao najsrećenije zemlje na svetu i poznate su po tome što odatle dolaze i neke od najlepših žena. Mnogi stanovnici ovih država takođe veruju da je njihova koža prirodno otporna na oštre klimatske uslove i neobične svetlosne cikluse. Međutim, iako se ovi faktori pripisuju genetici i geografskom podneblju, postoje i beauty rutine, upravo kakva je N-beauty, koje će vašu negu kože dovesti do savršenstva i pružiti vašoj koži sjaj u jednom koraku.

Fizička aktivnost je osnova nordijskog načina života. Ona ima pozitivan uticaj na kožu jer pospešuje cirkluaciju krvi, a znojenjem se čiste pore ako se proprate temeljnim čišćenjem uređajem otpornim na bakterije, kakav je LUNA play plus.

Prirodan izgled je izuzetnog  značaja. Kažu da intenzivna polarna svetlost, po kojoj su nordijske zemlje poznate, pruža izuzetne mogućnosti da transformiše voće i druge biljke u sastojke koji leče i osvežavaju kožu. Švedski model Karin Agstam je otkrila da neki od najboljih proizvoda koje koristi za negu kože dolaze upravo iz njene kuhinje.

Jednostavost je sve. Kada je u pitanju briga o koži, N-beauty vraća upravo ovaj trend, koji podrazumeva primenu par efektnih proizvoda, umesto korišćenja gomile različitih proizvoda i rizik da zapušite pore na licu.

–  Suština N-beauty trenda je povratak svemu prirodnom, objašnjava Anja Latinčić Zlatarov, menadžer za komunikacije brenda FOREO.

–  Principi nordijske nege kože su čista suprotnost K-beauty, odnosno korejskoj kozmetici – poznat je minimalistički skandinavski dizajn i isti pristup važi i za negu kože. Manje je definitivno više, a što prirodniji izgled to bolje, objašnjava Anja i dodaje da dnevno korišćenje LUNA play plus uređaja ne samo da uklanja 99.5 odsto prljavštine i čestica znoja sa kože, već čini lice svežim i pomaže mu da bolje apsorbuje proizvode koje nanesete nakon čišćenja uređajem.

N-beauty je povratak jednostavnosti – blistava koža je zvanično u trendu, a jednostavno dnevno čišćenje lica prvi i osnovni korak ka postizanju zdrave, savršene kože. Zato je FOREO pripremio specijalnu cenu LUNA play plus uređaja, umanjenu za 30 odsto, u svim dm drogerijama širom Srbije tokom decembra!

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Foreo