Hello! vam poklanja!

Hello! vam poklanja!

Autor: | 27/01/2020

0

Specijalna ponuda- Eucerin® Q10 ACTIVE linija

POBEDITE PRVE BORE!

Uočili ste prve znakove starenja na vašoj koži, a želite da još dugo izgleda mladalački sveže i zategnuto? Potražite preparate iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije koji odgovaraju čak i

osetljivoj koži

Proces starenja kože počinje između 20-te i 30-te godine. Upravo u tom periodu, savetuju stručnjaci, preporučljivo je početi sa antiage negom.

U velikoj ponudi, izbor preparata koji će koži istovremeno pružiti efikasnu i bezbednu antiage negu za mnoge mlade dame veoma često pretvara se u pravi lavirint pokušaja i razočaranja. Ova odluka je posebno komplikovana kada se radi o osetljivoj koži, jer u tom slučaju eksperimentisanja mogu izazvati neprijatne posledice.

Ali, to ne znači da pouzdano rešenje ovog problema ne postoji.

Preparati iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije, specijalno formulisani da odgovaraju čak i osetljivoj koži, efikasno će ublažiti prve bore i obezbediti koži sve što joj je potrebno da dugo ostane mladalački sveža i zategnuta.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija bogata je koenzimom Q10. Zahvaljujući tome nadoknađuje energetski nivo ćelija kože, osnažuje je u borbi sa oksidativnim stresom i podstiče regenerativne procese u koži. Dodatno, zahvaljujući antioksidansima, vitaminima C, E i H (biotin), nahraniće kožu, smanjiti njenu osetljivost i ojačati je u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije koža postaje elastičnija i čvršća, dobija zdravi sjaj i svežinu, a bore se umanjuju.

Eucerin®Q10 ACTIVE Linija obuhvata kreme za dnevnu negu (za suvu i normalnu i mešovitu kožu) i noćnu kremu za sve tipove kože. Dnevne kreme sadrže SPF 15 i UVB i UVA filtere, koji pružaju efikasnu zaštitu od prevremenog starenja kože izazvanog suncem.

Potražite u apotekama specijalna pakovanja koja sadrže Eucerin®Q10 ACTIVE dnevnu kremu za suvu ili normalnu i mešovitu kožu i Eucerin®Q10 ACTIVE univerzalnu noćnu kremu po upola manjoj ceni.

Info plus:

Eucerin®Q10 ACTIVE linija ne sadrži parfeme. Dobra podnošljivost preparata iz ove linije dokazana je čak i kod osoba sa ekcemom i atopijskim dermatitisom. Redovnom upotrebom koža dobija kompletnu antiage negu, umirena je i nežna na dodir.

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu je bogata formulacija koja vraća koži energiju, ubrzava njenu regeneraciju i smanjuje dubinu bora. Koenzim Q10 je snažni antioksidans koji će usporiti nastanak novih bora i sprečiti produbljivanje postojećih. Sadrži vitamin C i E i biotin. Sadrži SPF 15 i pruža koži zaštitu od prevremenog starenja izazvanu UV zračenjem.

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je lagana dnevna krema protiv bora, koja koži vraća čvrstinu i elastičnost. Zahvaljujući SPF 15 pruža koži zaštitu od fotostarenja. Nekomedogena formulacija koja ne zatvara pore čini je idealnom podlogom za šminku.

Eucerin®Q10 ACTIVE Noćna krema je hranljiva formulacija za negu svih tipova kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju koenzima Q10 i vitamina A i poboljšava regeneraciju kože tokom noći.

Hello! vam poklanja dve Eucerin kreme: 

Eucerin®Q10 ACTIVE dnevnu kremu za suvu kožu

Eucerin®Q10 ACTIVE dnevnu kremu za normalnu kožu

Ostavite komentar ispod našeg posta na Fejsbuk stranici i možda ćete baš vi dobiti ovaj prelep poklon! 

hellomagazin.rs promo
Tagovi: eucerin pokloni