Vichy anti-age inovacija: Poglavlje kolagen

Vichy anti-age inovacija: Poglavlje kolagen

Autor: | 19/02/2020

0

 

Da li ste znali da je kolagen protein koji igra ključnu ulogu u održavanju čvrste i mladolike kože? Iako ga organizam proizvodi prirodno, u realnosti nivo ovog proteina počinje da opada već u ranim dvadesetima. Dobre vesti su da se protiv vidljivih posledica nedostatka kolagena, poput pojave finih linija, bora i opuštene kože, možemo efikasno boriti neinvazivnim estetskim procedurama i pravilnom negom, a sada i inovacijom iz Vichy-ja ‒ Vichy LiftActiv Collagen Specialist!

Očuvanje lepog i mladolikog izgleda kože lica oduvek je bilo u fokusu beauty rutina – stotinama godina unazad, ljudi su koristili maske od voća, povrća i raznih biljaka, kao i raznolika ulja i med kako bi se borili protiv znakova starenja. Sa vrtoglavim razvojem nauke i tehnologije, u poslednjih nekoliko decenija došlo je do velikih pomaka u ovoj oblasti ‒ pa tako danas neke od najznačajnijih razvijenih metoda u borbi protiv znakova starenja uključuju kolagen, koji postaje ključni pojam u ovom procesu.

Kolagen je vrsta proteina, zadužen da održava snagu i elastičnost koja našu kožu čini svežom, elastičnom i vidljivo lepom. Ovo je jedan od najvažnijih proteina u ljudskom telu; u dermisu je zastupljen u količini od 80 odsto, i naše telo ga stalno proizvodi kako bi održalo čvrstinu kože. Međutim, u realnosti njegov nivo počinje da opada već u ranim dvadesetim i tridesetim godinama, a izloženost zagađenju i život u urbanoj sredini pojačavaju ovaj opadajući trend za čak 10 odsto!

Upravo zato, u poslednjih nekoliko godina pojavile su se efikasne neinvazivne procedure nove generacije – rešenja čiji je glavni cilj da stimulišu stvaranje hijaluronske kiseline i kolagena, poput lasera, ultrazvuka, mikronidlinga ili biorevitalizacije. Njima je zajedničko to što aktiviraju biologiju kože i podstiču je na borbu protiv starenja - i baš one su inspirisale stvaranje poslednje Vichy anti-age inovacije: LiftActiv Collagen Specialist, koja kompenzuje vidljive efekte gubitka kolagena i smanjuje 100 odsto znakova starenja!

Kako bi pomogao u borbi za što lepšu, čvršću i mladoliku kožu, i izbalansirao uticaj svih negativnih faktora na proizvodnju kolagena, LiftActiv Collagen Specialist dokazano efikasno deluje na uobičajene znake starenja poput bora, opuštenosti kože i pigmentacije, istovremeno stimulišući čvrstinu, elastičnost i tonus kože lica. Osmišljen za žene koje traže inovativne stručne proizvode za 360 stepeni anti-age korekciju, Collagen Specialist smanjuje bore, povećava tonus i blistavost kože, i ujednačava izgled tena.

Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka u ovoj nezi nove generacije – biopeptidima, vitaminu CG i Vichy mineralizovanoj vodi – novi LiftActiv podstiče prirodnu produkciju kolagena u koži, deluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože. Klinički je dokazano da LiftActiv Collagen Specialist smanjuje pojavu bora za 16 odsto posle četiri nedelje, za 24 odsto posle samo osam nedelja upotrebe, a instrumentalnim testom pokazano je i da već pri prvom korišćenju ispitanici primećuju poboljšanje tonusa kože za 52 odsto i čvrstine za 20 odsto

#LiftMeUpWithCollagen - Potražite više informacija o sastavu i dejstvu LiftActiv Collagen Specialist na sajtu Vichy.rs, kao i o varijanti ove dnevne nege sa širokim spektrom UVA/UVB zaštite SPF 25 - koja dodatno deluje na tamne fleke, siv i neujednačen ten pomoću glikolne kiseline i Phe-resorcinola. Vreme je da sebi priuštite negu koja ide u korak sa inovacijama, a istovremeno podstiče prirodne procese borbe protiv starenja u vašem organizmu - za negovanu, blistavu i mladoliku kožu!

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: vichy

Najnovije vesti