Drive.Go mobilna aplikacija: Platite gorivo bez odlaska na kasu

Drive.Go mobilna aplikacija: Platite gorivo bez odlaska na kasu

Autor: | 10/04/2020

0

Da li ste znali da većina svetske populacije koristi mobilne aplikacije koje su usko povezane sa nekim brendom ili biznisom? Upravo te mobilne aplikacije su spona između biznisa i potrošača koja olakšava da u današnje vreme kupovina, pa i sve ostalo, funkcioniše brže, jednostavnije i efikasnije. Ovakva praksa u svetu je dugogodišnja, ali ni Srbija ne zaostaje u tome.

Primenjujući inovacije u svom poslovanju, kompanija NIS je pokrenula moblinu aplikaciju Drive.Go za plaćanje goriva bez odlaska na kasu. Potrebno je da na mobilni telefon instaliramo Drive.Go mobilnu aplikaciju sa Google Play i Apple Store-a i prilikom registracije unesemo bankarsku karticu kojom ćemo obavljati plaćanje.

Pre samog točenja goriva na benzinskoj stanici, pokrenemo aplikaciju, skeniramo  QR kod koji se nalazi na točionom mestu, a jednim klikom na dugme “Plati“ u aplikaciji završili smo ceo proces kupovine i plaćanja. Važno je istaći da korisnici “Sa nama na putu” kartice uz ovakav način kupovine i dalje mogu da sakupljaju bonus poene u okviru NIS-ovog programa lojalnosti. Sve što je potrebno jeste da registruju svoju karticu lojalnosti prilikom preuzimanja Drive.Go aplikacije.

U NIS-u navode da su u okviru ovog digitalnog projekta, primenjene najsavremenije tehnologije, koje su razrađene u skladu sa najboljim primerima iz svetske prakse, kako pouzdanosti, tako i bezbednosti i brzine plaćanja.

Istovremeno, ovakvi primeri inovativnosti na tržištu, pokazuju da je primena savremenih tehnologija neophodna u svim oblastima poslovanja, i da kompanije moraju da joj se prilagođavaju, a sve u cilju efikasnijeg, bržeg i kvalitetnijeg korisničkog iskustva.  Dodatni benefit je i dostupnost usluge u trenutnim okolnostima jer se obavlja bez direktnog socijalnog kontakta.

Drive.Go aplikacija dostupna je trenutno na 25 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica, a NIS će u narednom periodu nastaviti da širi mrežu dostupnosti  kao i da radi na unapređenju funkcionalnosti nove usluge.

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: kompanija NIS