Serije koje će vam ovih dana doneti dobro raspoloženje

Serije koje će vam ovih dana doneti dobro raspoloženje

Autor: | 27/04/2020

0

Dozvolite sebi da se opustite s vremena na vreme - sasvim je okej da pogledate epizodu omiljenog sitkoma i slatko se ismejete.

Šta više, striming servis HBO GO broji preko 7000 epizoda najrazličitijih serija (serija ima više od 250.) Malo smo istražili šta se nalazi na njihovim stranicama i izdvojili serije koje ćete gledati u jednom dahu - i zadržati osmeh na licu.

Ubiti Iv

Možda u osnovi “Ubiti Iv” jeste krimi triler, ali ova serija je mnogo više od toga. Dopustite da vas zarobi i razoruža Iv Polastri, nesvakidašnja tajna agentica koja izgleda kao da joj je dosta svega (a u stvari se tek zagreba za ono što predstoji). Ona igra igru mačke i miša sa opasnom ubicom, Vilanel. A ona… ona će vas oduševiti svojim modnim kombinacijama, na koju bi pali i oni koju modu ne vole. Sve to začinjeno je duhovitim opaskama i scenarijom punim obrta.

Novi papa

Kada čuješ reč crkva, ne možeš da ne pomisliš konzervativne stavove koji nisu prijemčivi svima. Ali, ovde je stvar drugačija. Džud Lo u glavnoj ulozi, dovoljno je da vas odmah kupi. A tu je i Džon Malkovič i obojica igraju - pape otvorenog uma. U režiji Paola Sorentina, serija je napisana pametno, a opet prijemčivo svima.

Gospođa Amerika

Volimo jake, nezavisne žene i sve njihove borbe kroz koje su prošle kroz istoriju - na tome im hvala. Zato se preporučujemo seriju “Gospođa Amerika”, rađenu po istinitim događajima o borbi za jednaka prava u Americi - ali i antikampanje, koju je vodila konzervativna lepotica Filis Šlafli. Nju glumi Kejt Blanšet, koja samo predvodi sjajnu glumačku ekipu: tu su i Rouz Burn, Sara Polson, Elizabet Benks, Uzo Aduba i mnoga druga poznata lica.

Seks i grad

A kad smo već kod jakih i nezavisnih žena, naša omiljena njujorška četvorka ne sme se zapostaviti. Neka kaže šta ko hoće, ali Keri, Samanta, Miranda i Šarlot jesu postavile ozbiljne standarde u svetu: ne samo kada je odnos prema ženama u pitanju, već i kada su u pitanju serije u kojima žene nose glavnu ulogu. Njujork, Menhetn, kokteli i muškarci: sve dovoljno za razodonu i osmeh, makar bilo i na ekranu.

Moderna porodica

Dok sačekate poslednju epizodu urnebesnog sitkoma, podsetite se prvih 10 sezona - to je preko 200 epizoda i nesvakidašnjih dogodoviština porodice Pričet. Evo, prosto ne možemo da odlučimo ko nam je “omiljeniji” od omiljenih likova - svako od njih daje svoj pečat, a svi zajedno dali su nam priču kojoj se vraćamo kad god nam treba smeha i vere u ljudskost.

Porodica Soprano

A još jedna… pa, svakako moderna na svoj način, porodica jesu Sopranovi. Ako ste među (malo) onih koji nisu odgledali legendarnog mafijaškog šefa koji balansira između “posla” i porodice, bacite se na seriju. Videćete zbog čega je iznova nazivaju jednom od najboljih u istoriji.

Štreberi

Još jedna ekipa čije dogodovštine možete da gledati iznova i iznova - i uvek im se smejete. Sigurno ste ekipu najplaćenijih štrebera ukačili na internetu, kroz klipove i mimove (da, ovi glumci su najplaćeniji glumci u jednom sitkomu) a rečenicama legendarnog Šeldona iznova se smejemo. Zato sada - Bazinga!

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs HBO/Promo