EON Kids – dečiji sadržaji na dečijem profilu

EON Kids – dečiji sadržaji na dečijem profilu

Autor: | 08/06/2020

0

Početkom juna SBB je lansirao novu verziju EON platforme, jedine TV platforme kod nas na kojoj deca, u okviru svog EON Kids profila, imaju mogućnost da istražuju i gledaju sve što žele potpuno bezbedno, jer se u njemu nalaze isključivo sadržaji primereni njihovim godinama. Odabirom uzrasta deteta (do 6 i od 7 do 11 godina) EON Kids se automatski aktivira, nakon čega dete bira sličicu koja će da predstavlja njegov profil. Ukoliko to želi, roditelj može da EON Kids profil zaštiti PIN kodom (predefinisani PIN 1234) kako bi dete ostalo u sigurnom dečijem TV okruženju bez mogućnosti da pristupi nekom drugom profilu.

Roditelji mogu da prepuste deci da samostalno koriste uređaje na kojima će u okviru EON Kids-a imati svoj prostor za zabavu u kome se lako snalaze. Jednostavno upravljanje profilom deci će omogućiti i posebno dizajniran daljinski upravljač prilagođen njima, koji stiže u ponudu tokom leta.

Jednim klikom na sliku omiljenog junaka, deca mogu da pronađu sve sadržaje sa njim u Video klubu u kome su mu dostupni neki od najpopularnijih crtanih filmova poput Pepa praseta u okviru Hopstera, Patrolnih šapa u katalogu Nick +, Mačak Tom i prijatelji na Minimaxu, uskoro i Disney katalog, kao i mnogi drugi sadržaji. Čekaju ih i najpopularniji dečiji filmovi, emisije i serije na brojnim TV kanalima, kao što su Nickelodeon, Pikaboo, Minimax, Cartoon Network, Disney, Nick Jr. i drugi.

Osim posebnog prostora namenjenog deci u EON-u, tinejdžeri kao i odrasli, formiranjem svog profila dobiće preporučeni sadržaj za svakog ponaosob. EON konstantno uči i na osnovu onoga što najviše volite da gledate, nudi vam sadržaj blizak vašim interesovanjima.

Korisnici EON-a nove funkcije dobijaju bez dodatne naplate. EON Kids neće biti dostupan u tematskim EON prepaid paketima. Svi novi korisnici koji odaberu neki od EON paketa koji u sebi sadrži usluge televizije, interneta i telefonije mogu da iskoriste promotivnu cenu paketa - prvih šest meseci po jedan dinar i dobijaju nove personalizovane funkcije EON-a.

www.sbb.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: EON sbb