Boemski duh starog grada: Koncert Ane Bekute na YOUBOXU

Boemski duh starog grada: Koncert Ane Bekute na YOUBOXU

Autor: | 14/06/2020

0

Legendarna muzička zvezda, Ana Bekuta, imaće live koncert na YOUBOX muzičkoj platformi u ponedeljak, 15. juna, u kultnom restoranu “Dva Jelena” s početkom od 21h.

U srcu Beograda, u Skadarliji, zajedno sa svojim prijateljima i gostima iznenađenja, vratiće nas u neka lepša vremena i podsetiti šta znači boemski provod i atmosfera.

Pored svojih najvećih hitova, Ana Bekuta ispuniće muzičke želje YOUBOX korisnika i, za sve koji se budu uključili u live stream, pevati neke od najlepših starogradskih pesama.

YOUBOX serija koncerata se nastavlja i već sledeće nedelje publika će moći da učestvuje u novom, potpuno neočekivanom live nastupu.

Za mesec dana YOUBOX muzička streaming platforma broji preko 200.000 registrovanih korisnika i ponovo se nalazi na prvom mestu muzičkih aplikacija u regionu na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u. Koncerte je moguće pratiti i bez registracije, potrebno je samo instalirati aplikaciju koja je dostupna besplatno svim Huawei, Apple i Android korisnicima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo