Njihove zajedničke izazove obožavate: Ona je pevačica, on influenser, zajedno su osvojili Jutjub, a od sada ćete ih gledati na RED TV-u!

Njihove zajedničke izazove obožavate: Ona je pevačica, on influenser, zajedno su osvojili Jutjub, a od sada ćete ih gledati na RED TV-u!

Autor: | 05/10/2020

0

Njih dvoje obožavate na Jutjubu – dobri su prijatelji i vole da snimaju zajedničke izazove koji imaju više od 700.000 pregleda! Zato što su ekstremno popularni, zanimljivi, inovativni – ne, nećemo reći svetski a naši – zato su Teodora Tara Stojanović i Miloš Kostić nova lica RED TV-a! Njih dvoje imaće posebne emisije na RED TV-u, a ko zna, možda jedno drugo i ugoste i svoje zanimljive snimke sa Jutjuba prenesu na velike ekrane.

Miloša Kostića znate kao Kimija, na Instagramu ga prati više od 220.000 ljudi, dok na Jutjubu ima skoro 800.000 pratilaca. Sada ćete jednog od napojpoznatijih jutjubera gledati na RED TV-u u dvadesetominutnoj emisiji “Kimi’s Time”.

- U emisiju dovodim goste iz sveta estrade, muzike, influensa. Svaka emisija se snima u autu BMW X6. Sa gostima razgovaram o trendi temama, slušamo muziku i pevamo dok se vozimo gradom. Postavljam im pitanja koje se tiču njihovog privatnog života, kao recimo na šta troše novac, ko im je inspiracija... Ljudi treba da gledaju RED TV jer je nešto novo, posebno. Novi ljudi, uspešni, mladi… I biće mnogo zabave – kaže Kimi.

Sa druge strane, Tara će se baviti onim u čemu je najbolja – muzikom. Njena emisija ticaće se svih noviteta: novih bendova, spotova, pesama i albuma. Sve ono što možda niste stigli da ispratite, pokazaće vam Tara u emisiji Muzički noviteti”.

- To je zabavna, muzička emisija edukatvinog tipa. Pričaćemo o muzici, biće tu i noćnog programa, tako da ispratite sve to. RED TV treba gledati zato što je nešto novo, nešto moderno. Na RED TV-u ćete gledati influensere i mislim da će biti baš intersantno – kaže Tara.

Kako će se Tara i Kimi snaći kao voditelji? Šta će se dogoditi kada Kimi provoza Taru po gradu? Da li će Kimi propevati kod Tare u emisji? Odgovore na ova pitanja potražite na RED TV-u!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo, Jelena Simonović