TI BIRAŠ FILM: Svake večeri na RED TV-u u 22h prikazuje se film po tvom izboru!

TI BIRAŠ FILM: Svake večeri na RED TV-u u 22h prikazuje se film po tvom izboru!

18/10/2020

0

Nema dileme – do sada ste već svi čuli za RED TV! A sigurno i gledali barem neku od emisija televizije koju su stvorili nosioci internet generacije. Glavni adut RED TV-a jesu influenseri – instagrameri, jutjuberi i tiktokeri. Mlada, mahom svima već poznata, internet lica koja televiziji daju jedan sasvim novi pristup i smisao. A šta je zajedničko za sve nas? Šta povezuje bejbi-bum generaciju, generaciju X, milenijalce i generaciju Z? Zabava koja nikada nije prevaziđena i svakakao nije uslovljena godinama, kroz decenije iza nas se pokazalo da jesu – filmovi.

Televizija nove generacije, kakva RED TV jeste, prati puls svoje publike i ne želi da se ograničava. Iako je mlađa populacija target, RED TV interesantna i svakom ko se i oseća mlado. A kao što znamo dobra zabava ne poznaje ni granice, ni godine i filmovi su ti koji svakako okupljaju različite generacije koje zajedno u njima mogu da uživaju.

Nesvakidašnja televizija, kao što je RED TV, ima ne samo nesvakidašnje filmove, već i način kako se filmovi koji počinju u 22 časa biraju – a njih birate vi! RED TV publika! Filmovi koji se emituju na RED TV-u od 22 časa izbor su publike, koja glasa preko Instagram profila RED TV-a : @redtv.rs. Od ponuđenih, dobro probranih 5 blokbastera, Instagram pratioci svojim lajkom na slici storija odlučuju se za film koji će gledati. Blokbaster sa najviše lajkova biće emitovan iste večeri u 22 časa na RED TV-u. Svakodnevno mnogobrojna publika sa nestrpljenjem čeka novi stori sa izborom filmova za taj dan. Svi najveći filmski distributeri su zastupljeni, tako da nema greške na koju god stranu te lajk odvede.

Da li sa društvom, sa tetkom i bakom, dečkom ili devojkom – dobra zabava od 22 časa na RED TV-u je zagarantovana, a klik je samo tvoj! A ako baš neki od ponuđenih filmova želiš mnogo da gledaš, reci svojim partnerima za filmsko veče i trk na @redtv.rs Instagram i baci lajk. Znači, do tebe je. Kao i skoro sve drugo u životu, zar ne!?

Zato zaprati @redtv.rs, prati najvažnija dešavanja i učestvuj u izboru najjačeg blokbastera, koji ti biraš!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković promo

Pročitajte još

Najnovije vesti