Ko rano rani, jutra sa Macom grabi: Drugačiji početak dana i nekonvencinalni jutarnji program “Zornjak” uskoro na RED TV-u!

Ko rano rani, jutra sa Macom grabi: Drugačiji početak dana i nekonvencinalni jutarnji program “Zornjak” uskoro na RED TV-u!

Autor: | 26/10/2020

0

Ne znamo šta vi pomislite kada čujete reč “zornjak”, ali garantujemo vam da ćete uskoro misliti samo na jednu stvar: jutarnji program na RED TV-u! Za sve ranoranioce koji vole da im dan počne smehom, RED TV donosi “Zornjak” svakog radnog dana od 6 do 8 časova. Vaš domaćin će kroz dvočasovni program biti dobro poznato TV lice koje je uvek asocijacija za dobru zabavu: Dragan Marinković Maca. Kako onda da dan ne bude dobar? U ovom jutarnjem programu kolažnog tipa, Maci će društvo praviti tri devojke: Anđela Ašanin, Marta i Mira, koje će biti zadužene za različlite segmente.

Iako popričično nekonvencinalni jutarnji program, “Zornjak” će imati segmente karakteristične za jutarnje programe: uključenja iz regiona, prelistavanje dnevne štampe, vremensku prognozu i temu dana.

 

Pored toga što u “Zornjaku” neće biti političkih tema, ovaj jutarnji program od drugih izdvajaju neobični segmenti: recept i jelo dana, horoskop, gledanje u šolju – svakog jutra moći ćete da pošaljete fotografiju svoje šolje, a Mira će vam reći šta vam donosi budućnost – zatim, udomi kucu ili macu (ne, Maca neće biti u ponudi za udomljavanje), segment posvećen sportu i kladionici kroz koji će vas voditi Marta, dok će vam Anđela pokazati kako se jedna Crnogorka snalazi u Beogradu.

- U “Zornjaku” će biti vesti iz cele Srbije i regiona, ali neke lepe vesti, koje se ne dotiču političkih tema kao u drugim jutarnjim programima. Naš sadržaj biće vedar i zabavan, prilagođen publici koja prati RED TV. Naše teme biće dobre stvari koje možda drugima nisu interesantne. Očekuje vas i vremenska prognoza iz Babušnice, Ugrinovaca i ostalih mondenskih gradića širom bivše Jugoslavije – otkriva nam Maca.

Maca je još na početku karijere radio jutarnji program sličnog tipa, te mu iskustva ne manjka, a od “Zornjaka” očekuje da se sjajno uklopi u program televizije nove generacije RED TV i da publici koje je svakog dana sve više postane jutarnji ritual.

- Što se tiče imena emisije, još su stari Latini rekli “Nomen est omen”, odnosno “Ime je znak”, tako da ne treba ništa dalje pričati o “Zornjaku”. Nadamo se da ćemo biti dovoljno vedri, šarmantni, potentni da vam dan krene lepo, sa predivnim ljudima oko mene: Anđelom, Martom, Mirom i još nekim ljudima koji su deo ove sjajne priče. Biće slatko, zanimljivo, vedro i biće dobro jutro u pravom smislu te reči. Čekaju vas lepa buđenja – kaže Maca.

Ovo je sasvim dovoljno da vas zainteresujemo za ovaj nesvakidašnji jutarnji program. Ipak, nije nam teško da vam ponovimo: ukoliko želite drugačiji početak dana, nekonvencionalna jutra i dobru zabavu, onda je “Zornjak” svakog radnog dana od 6 do 8 časova na RED TV-u pravi izbor. Gledamo se uskoro!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo, Jelena Simonović