Svečana premijera kod kuće: Pogledajte kako su se proveli Nataša Bekvalac, Boško Jakovljević, Slaven Došlo i Dunja Jovanić

Svečana premijera kod kuće: Pogledajte kako su se proveli Nataša Bekvalac, Boško Jakovljević, Slaven Došlo i Dunja Jovanić

Autor: | 27/10/2020

0

Ekskluzivni događaji i crveni tepisi za više stotina zvanica su otkazani, ali to nije sprečilo naše poznate ličnosti da uživaju u premijeri nove HBO serije „Slom“ kod kuće. Nataša Bekvalac, Boško Jakovljević, Slaven Došlo i Dunja Jovanić, samo su neke od VIP zvanica koje su uživale u gledanju prve epizode. Naravno, ni ovaj put nisu izostale svečane toalete i šampanjac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 26, 2020 at 11:50am PDT

Nataša je za ovu priliku odabrala elegantnu belu haljinu, a sudeći po prvim reakcijama, Bekvalčeva je pronašla novu omiljenu seriju koju je preporučila pratiocima na Instagramu. Glavne uloge u ovom dramskom ostvarenju od šest epizoda igraju Nikol Kidman i Hju Grant, a radnja prati poznatu terapeutkinju Grejs koja je prinuđena da preispita čitav život i izgradi potpuno novi za svoje dete i sebe. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bosko jakovljevic (@brobos1) on Oct 26, 2020 at 11:03am PDT

Voditelj Boško Jakovljević, poznat kao veliki ljubitelj filmova i serija, uputio je više nego pozitivne kritike na račun nove serije koju publika može da prati preko HBO GO striming servisa, gde nova epizoda dolazi u ponudu svakog ponedeljka. „Fenomenalan psihološki triler, odlični Nikol Kidman i Hju Grant, dovoljan su razlog da krenete sa gledanjem serije „Slom“. Što se mene tiče, apsolutna preporuka“ – izjavio je Boško.

Osim Nataše i Boška, prvu epizodu serije „Slom“ pogledali  su i Slaven Došlo i Dunja Jovanić, a posebno im se dopala ključna poruka koja glasi: „Ništa ne ostaje sakriveno“. Na šta se ovo tačno odnosi, saznaćemo u narednih šest nedelja, koliko će trajati premijerno prikazivanje epizoda koje će se i nakon toga naći u okviru odlične HBO GO ponude. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slaven Došlo Official (@slavendoslo) on Oct 26, 2020 at 10:56am PDT

U najkraćim crtama, radnja prati život uspešnog bračnog para i njihovog sina koji se u trenu urušava nakon jedne nasilne smrti, nestanka muža i niza ružnih otkrića koje pokazuju da ništa nije onako kako je izgledalo. Ukoliko je suditi po oduševljenju selebriti zvanica koje su iz svojih domova uživale u premijeri prve epizode, očekuje nas uzbudljiva jesen i zaista sjajna serija „Slom“. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on Oct 26, 2020 at 10:30am PDT

Pored „Sloma“, na HBO GO-u dostupno je više od 300 serija i 850 filmova sa srpskim titlovima, a prvih 7 dana je besplatno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs