Otkrijte savršenstvo boja na vašem TV ekranu uz Neo QLED televizore

Otkrijte savršenstvo boja na vašem TV ekranu uz Neo QLED televizore

Autor: | 26/01/2023

0

Izbor televizora na tržištu danas je veliki, ali sve je lakše ako znate šta tražite i šta je to što je vašem domu potrebno. Kao jedan od najboljih televizora današnjice s pravom se istakao Samsung Neo QLED koji je na tržište doneo inovacije koje su ga postavile na tron u kategoriji ovih uređaja.

Ono što će vam sigurno povećati užitak dok gledate televiziju na Neo QLED TV sigurno su neverovatno svetlo i bogatstvo boja koje su toliko jake i jasne da bi vam se moglo učiniti kao da ste zaista u prostoru i okruženju koje vidite na ekranu.

Promo

 

Nenadmašiva svetlina

Zahvaljujući Infinity One dizajnu Neo QLED televizori imaju najtanji profil, a njegov elegantni izgled ulepša svaku prostoriju u koju ga postavite. Ekran ovog televizora, koji je skoro bez okvira, stoji na postolju nekoliko centimetara od stola pa vam se na trenutak može učiniti kao da lebdi u prostoriji.

Ukoliko tražite televizor koji ima dramatična poboljšanja, onda je Neo QLED pravi izbor za vas jer ima Neo Quantum 8k procesor koji primenjuje veštačku inteligenciju s ciljem prikazivanja kristalnojasne slike za sve što gledate, bez obzira na kvalitet slike s izvora. Dolby Atmos i Q-Simphony pobrinu će se za surround zvuk orkestra koji svira iz vaše dnevne sobe, a ukoliko podesite audio mode na pojačano, dobijate meki i prostrani zvuk. Ukoliko ga postavite na normalan, onda je zvuk direktan i glasan. Zahvaljujući tehnologiji Q-Simphony zvuk s televizora spaja se sa zvukom iz soundbara, a SpaceFit automatski kalibrira zvuk prema optimalnim postavkama, tako da je na vama samo da se opustite i uživate u savršenom zvuku.

Kada je u pitanju svetlina, teško da neki televizor može nadmašiti Neo QLED koji ima 3.500 nita, pa je i gledanje mračnih scena na filmu koji ste odavno želeli da pogledate pravo zadovoljstvo. Ukoliko ste ljubitelj sporta ili akcionih filmova, onda ovi televizori imaju nešto i za vaš veći užitak, a reč je o Super Ultrawide širokom prikazu radnje na ekranu i nadograđenoj Gamebar traci, dok Multi View način rada omogućava podelu ekrana čak na četiri dela, što je savršeno za multitaskere. Tako, uz ove funkcije televizor možete da koristite i za zabavu, ali i za rad i učenje od kuće. Ukoliko preferirate rad od kuće ili ste samo zbog određenih okolnosti primorani da završite neki posao od kuće onda će vam ovi televizori uveliko olakšati posao jer vaš pametni telefon možete da spojite na Neo QLED televizor i to preko platforme DeX, i dobićete ugodniji i širi prikaz vaših aktivnosti.

Promo

 

Odlični za gamere

Neo QLED televizori odličan su izbor i za ljubitelje igrica, jer uz napredne funkcije, kao što je Super Ultrawide GameView način, ovi televizori donose do sada neviđen i širok pogled na akciju. Potupno nova Gamebar traka nudi mnoge poboljšane mogućnosti i stalno proverava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu.

Zaključak je jedan, a to je da Neo QLED televizori pokazuju kvalitet i pružaju potpuni doživljaj tako da sa njima imate mogućnost da u svaku scenu uronite još dublje i realnije. Neo QLED je rezultat razvoja Quantum Matrix tehnologije koja precizno kontroliše raspodelu svetlosti na novom i ekskluzivnom Quantum Mini LED televizoru. Zahvaljujući takvoj preciznosti s istim uživanjem možete pratiti potpuno mračne, kao i one najsvetlije scene.

8K serija Neo QLED televizora prepoznatljiva je po prelepom Infinity One ekranu. Crne ivice televizora izrazito su smanjene, a ultratanki okvir omogućava vam da bez ikakvih smetnji uživate u iskustvu gledanja. Savremeni inteligentni procesor Neo QLED televizora stvara najbolji 8K doživljaj gledanja. Umesto jedne neuronske mreže za analiziranje vizuelnih podataka, Neo Quantum 8K procesor koristi podatke nastale u dvdeset neuronskih mreža kako bi poboljšao svaki vizuelni detalj vašeg 8K sadržaja.
 

Za više informacija o ovim televizorima posetite LINK.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti