NIS obradovao prvorođene bebe širom Srbije

NIS obradovao prvorođene bebe širom Srbije

Autor: | 17/01/2023

0

Kompanija NIS je još jednom potvrdila svoju izuzetnu posvećenost nacionalnoj kampanji “Da se nove nade rode”, koja se sprovodi sa   ciljem  unapređenja  reproduktivnog zdravlja građana Srbije i pružanja  doprinosa promeni negativnih trendova kada je u pitanju prirodni priraštaj. Ovoga puta, NIS je donacijom najkvalitetnijih domaćih proizvoda obradovao 225 prvorođenih beba u 15 srpskih porodilišta.

Novopečeni roditelji iz Vranja, Zaječara, Leskovca Kruševca, Bora, Ćuprije, Paraćina, Knjaževca, Sremske Mitrovice, Užica, Pirota, Loznice, Šapca, Vršca i Valjeva, su zahvaljujući članovima Kluba volontera kompanije NIS, blagovremeno dobili  poklon pakete koji, pored pelena koje su donacija volontera, sadrže i domaće  proizvode namenjene za brigu o novorođenčetu, koje je kompanija NIS obezbedila  za ove hrabre mame i njihove bebe.

Promo NIS

 

Pod okriljem kampanje „Da se nove nade rode“, u cilju povećanja nataliteta, tokom 2022. godine, kompanija NIS  podržala je rad  ukupno  40 zdravstvenih ustanova u više od 30 gradova i opština na teritoriji naše zemlje.

Samo u okviru krovnog programa „Zajednici zajedno“, kampanja NIS je za 13 partnerskih gradova i opština izdvojila 118,5 miliona dinara namenjenih nabavci opreme najnovije generacije za 20 zdravstvenih ustanova, koja će ubuduće služiti poboljšanju reproduktivnog zdravlja stanovništva, a pored toga je sufinansiranjem troškova pomogla parove u procesu vantelesne oplodnje.

Kompanija NIS će i ubuduće nastaviti sa sprovođenjem društveno odgovornih projekata za još novih godina koje će na svet doneti  i mnogo novih nada.

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo NIS