Snima se nastavak popularne serije - Počelo snimanje druge sezone serije „Besa“

Snima se nastavak popularne serije - Počelo snimanje druge sezone serije „Besa“

Autor: | 25/11/2020

0

Priča o porodici i značaju date reči postala je regionalni, ali i međunarodni fenomen: „Besa“, jedna od naših najuspešnijih serija, takođe je postala i naš najveći izvozni proizvod kao i jedina domaća serija po kojoj je snimljen rimejk na arapskom govornom području koje broji više od 400 miliona gledalaca. Dugo očekivano snimanje druge sezone započeto je u Crnoj Gori. 

Iz Telekoma Srbija i produkcijskih kuća Adrenalin i Red Planet Pictures, tokom naredne godine nam stiže nastavak hit serije „Besa“. Snimanje druge sezone koja će se emitovati na Superstar TV kanalu započeto je u Crnoj Gori, poštujući sve propisane epidemiološke mere. 

Nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona, uigrana ekipa prema originalnoj ideji Srđana Šapera sa autorskim timom i glumačkom ekipom vratila se na poznate lokacije u Crnoj Gori gde se snimaju prve scene popularne triler drame koja je prikovala gledaoce za ekrane, a koju je i stručni žiri priglasio za najbolju seriju na festivalu FEDIS. 

 „Ovo je za nas posebna serija jer je upravo sa njenom prvom sezonom lansiran i naš kanal Superstar TV. „Besa“ je obeležila kraj 2018. godine, a tokom njenog emitovanja Superstar se pozicionirao u deset najgledanijih kanala gde se zadržao do danas, pune dve godine. Sigurni smo da ćemo sa novom sezonom „Bese“, ali i drugim serijama vrhunske produkcije, tu poziciju držati još veoma dugo“, izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe

“Snimanje „Bese“ je već započelo u Crnoj Gori i nakon novogodišnjih praznika, ekipa nastavlja sa radom u Beogradu. Još ambicioznije zamišljena od prve sezone, druga sezona serije “Besa” snimaće se i van granica našeg regiona”, kaže Tea Korolija, direktorka produkcijske kuće Adrenalin i otkriva da “jedan od glavnih motiva i pokretača radnje druge sezone donosi sukob modernog i tradicionalnog. Dolazi novo vreme, nove generacije koje ne drže previše do tradicije i date reči.”

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima veliki favoriti su Florist Bajgora i Ervin Bejleri koji će sigurno osvojiti publiku. Kreatori druge sezone serije „Besa“ su Toni Džordan, popularni britanski scenarista, i Igor Stoimenov, a scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović. Planirano je više reditelja, Nikola Ljuca je reditelj linije priče koja se snima u Crnoj Gori. Autor muzike je Nemanja Mosurović. 

Prva sezona završila se dramatično, pitanjem da li je Uroš Perić spreman da spasi svoju porodicu i ubije inspektora Petrita Kocija?  Druga sezona serije „Besa“ emitovaće se sledeće godine na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti