Izaberite CLARINS: Puderi sa višesatnom postojanošću i savršenom moći prikrivanja

Izaberite CLARINS: Puderi sa višesatnom postojanošću i savršenom moći prikrivanja

Autor: | 30/12/2022

0

Osim svakodnevne nege lica, pravilno odabrana podloga za šminkanje odličan je način da prekrijete hiperpigmentaciju, crvenilo, tamne podočnjake, bubuljice i druge nesavršenosti, te postignete izgled ujednačene i glatke kože. Među brojnim formulacijama različitih tekstura koje „Clarins“ nudi u asortimanu – kreme, puderi u prahu, tečni puderi – sigurno ćete pronaći podlogu savršenu za vas. Bez obzira na to da li ste u potrazi za mat formulacijom radi ublažavanja masne kože ili preferirate podlogu za vlažnu s ciljem postizanja dodatnog sjaja, budite uvereni da svi „Clarins“ proizvodi imaju visoke performanse, prepuni su biljnih ekstrakata koji neguju kožu, te, shodno tome, naglašavaju prirodnu lepotu.

Za razliku od ostalih, formulisane su na način da istovremeno hidriraju i neguju, s ciljem da svakoj ženi pruže rešenje za njene potrebe. Pored prajmera i hajlajtera, puderi koži vraćaju sjaj, brišu nedostatke i nesavršenosti, i ublažavaju vidljive znake starenja.

Promo

 

Puna pokrivenost podloge obezbeđuje nošenje do 24 sata i sadrži „Clarinsov“ kompleks protiv zagađenja. „Everlasting Foundation“ dugotrajna je i hidratantna podloga obogaćena biljnim ekstraktima. Lagana tekstura sadrži bambusov prah, koji matira kožu i apsorbuje višak ulja, kinou za dubinsku hidrataciju, te organske ovsene šećere za trenutno podizanje i zatezanje kontura lica.

Promo

 

Ova podloga srednje pokrivenosti obogaćena je biljkama i sadrži „Clarinsov“ kompleks protiv zagađenja. Savršena je za hidrataciju, a kožu pušta da slobodno diše. Zahvaljujući kompleksu za optimizaciju tona kože tenu trenutno vraća blistavost. Prikriva staračke pege i nesavršenosti. Sadrži ekstrakte cikorije i alge crvene janije. Dostupan je u 24 nijanse.

Promo

 

Ova lagana podloga takođe je obogaćena biljkama i sadrži „Clarinsov“ kompleks protiv zagađenja. „Skin Illusion“ pruža trenutnu svežinu i ističe prirodnu lepotu kože. Formulisan je sa ekstraktom alge crvene janije i kompleksom za optimizaciju svetlosti, koji oživljava sjaj. Samo nekoliko kapi dovoljno je da poboljšate ten, dok suptilna doza nemasnih ulja stvara potpuno nov osećaj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin