Započnite dan uz prirodne vibracije

Započnite dan uz prirodne vibracije

Autor: | 28/12/2022

0

Nebrojeno puta smo čuli da je doručak najvažniji obrok i da ga ne bi trebalo preskakati. Važno je ujutru
napuniti baterije kako bismo savladali sve prepreke koje nam predstoje u toku dana.Obaveze na poslu, predavanja na fakultetu, rekreativne aktivnosti – sve ume da iscrpi, pa čak i ono u čemu uživamo. Da bismo to izbegli, bitno je da svoje telo obezbedimo hranljivim materijama i energijom. Upravo je u tome značaj prvog jutarnjeg obroka.

Pred nama su različiti izbori za početak dana, a ponekad je teško doneti onaj pravi.  Ukusan obrok koji zadovoljava nutritivnu vrednost, omogućava kontrolisani unos kalorija, ali i brzo se priprema, jer često ujutru žurimo – deluje da je ove zahteve teško ispuniti, ali postoje proizvodi koji vas mogu razuveriti.

Dr. Oetker je predstavio liniju proizvoda bez dodatog šećera – Natural Vibes, a u sklopu nje i ovsene kaše i pahuljice. Natural Vibes ovsene kaše prirodno su bogate vlaknima, sadrže prirodne arome i inulin, a pogodne su za vegane i tokom posta. Ukus crvenog voća podsetiće vas na leto, miks jabuke, suvog grožđa i cimeta pripremiti za zimu i praznike, a čokolada je uvek siguran izbor, ovoga puta u kombinaciji sa malinom.

Natural Vibes ovsene pahuljice takođe su prirodno bogate vlaknima i odličan su izvor proteina. Pripremite ih sa toplom ili hladnom vodom, sokom ili jogurtom, a možete im dodati i komadiće svežeg ili sušenog voća, čokoladu u prahu ili druge dodatke po ukusu. Pored Classic pakovanja (250 g), u ponudi je i Big pack (750g), jer izbalansirana ishrana traži da bude i kontinuirana. 

Nedavno je sprovedeno Smart Plus istraživanje, čiji rezultati su pokazali da su, među prirodnim brendovima, upravo brendovi Dr. Oetker najprepoznatljiviji i najčešći odabir potrošača.

Pored kaša i pahuljica, Natural Vibes liniju čine organski kako prah i mafini.

Ko može da odoli prirodnim vibracijama?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin