ZLATNI DEČKO oduševio publiku širom sveta: Srpska serija dobila najviše ocene u Amazon Prajmu

ZLATNI DEČKO oduševio publiku širom sveta: Srpska serija dobila najviše ocene u Amazon Prajmu

Autor: | 08/12/2022

0

Aktuelno svetsko prvenstvo u fudbalu zakucalo je većinu ljubitelja ovog sporta pred male ekrane, ali to nije jedini fudbalski sadržaj koji je zaludeo javnost širom sveta.

Nedavno je kao bomba u srpskim medijima odjeknula vest da je čuvena striming platforma Amazon Prajm otkupila prava i počela sa emitovanjem srpske serije „Zlatni dečko“, čiju produkciju potpisuju Telekom Srbija i Fantastik Film Studio, a nekoliko nedelja kasnije stigle su i prve reakcije oduševljenih gledalaca.

Ognjen Jovanović

 

„Veoma uzbudljiva priča, nadam se drugoj sezoni“, „Odličan scenario, sjajna gluma“, „Srpski filmovi fenomenalni, kao i uvek“, „Autentično prikazan razvoj fudbalera sa Balkana“, „Nestrpljivo čekam nastavak“ samo su neki od mnogobrojnih komentara očigledno zadovoljnih korisnika popularne platforme.

Kuriozitet je činjenica da se „Zlatni dečko“ nalazi u samom vrhu ponude ekskluzivnog sadržaja ove platforme i to zajedno sa popularnim modnim revijama planetarne zvezde Rijane i novim filmovima Krisa Prata i Džoša Brolina.

Telekom Srbija I Fantastik Film Studio su, uz podršku Filmskog centra Srbije i Beta Filma, plasirali priču o fudbalskoj zvezdi u posrnuću, pred čijom blistavom karijerom su se isprečile brojne poteškoće na terenu i van njega. Serija ima idealan tajming, budući da paralelno svedočimo takmičenju najboljih svetskih igrača u Kataru, a na Amazon Prajmu trenutno ima ocenu 4.9 od 5.

Komentari (0)

Loading
Promo hellomagazin