Šolja domaće kafe - I miris i ukus ponovnih susreta

Šolja domaće kafe - I miris i ukus ponovnih susreta

Autor: | 18/12/2020

0

Ne postoji bolji način da započnete dan, nego šoljom jake, domaće kafe, dok se njen intenzivan miris širi toplim domom. Ipak, nakon par gutljaja omiljene kafe, savršenog ukusa i onih neophodnih nekoliko minuta, koje ste ugrabili za sebe, čeka vas čitav dan ispunjen obavezama, kojima se, čini se, ne nazire kraj.

Kafa je vaš saveznik u svakoj situaciji, a u danu prepunom obaveza, povod je za pauzu i susret sa voljenima. Zato svakodnevno imate priliku da uz kafu vidite dragi osmeh, čujete zanimljive priče i sa prijateljicama prošapućete po koji trač.

Postoje oni trenuci u kojima vam je potrebna pauza i par dragih lica oko vas. Tada svojim prijateljima šaljete poruku: “Stavljam kafu” i već za koji sat, sve postaje bolje, uživate u ukusu koji pokreće, delite brige i smejete se sa vama dragim ljudima. Svi obožavaoci kafe se gotovo nikad ne rastaju, jer se svaki rastanak završava dobro poznatom frazom: Vidimo se na kafi! Omiljeni napitak povod je za ponovne susrete i vreme sa voljenima, za nove početke i priče, koje će definitivno imati ukus zadovoljstva, baš kao gutljaj omiljene kafe.

Poziv na kafu ne upućujete nužno samo prijateljima, kafa može biti diskretan poziv na prvi "date" ili ponovni susret sa nekim ko je privukao vašu pažnju. Uz izgovor, vidimo se na kafi, stvorićete priliku da otvorite nove teme i kod te osobe probudite još veće interesovanje. Kafa više nije samo strast, već prerasta u saveznika na putu ka ljubavi.

Čak i tokom onih dana kada se osećate pomalo usamljeno, kafa je povod da okupite članove porodice i jutro započnete na najbolji mogući način. Uz miris i ukus ljubavi, svaki dan postaje bolji i smisleniji!

I najsumorniji dan postaće neuporedivo bolji i imaće ukus uspeha, ukoliko izdvojite bar malo vremena za sebe i kafu, bilo da je ispijate sa voljenima, ili sami!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti