HELLO! vas vodi na premijeru filma AVATAR, osvojite karte!

HELLO! vas vodi na premijeru filma AVATAR, osvojite karte!

Autor: | 17/09/2022

0

HELLO! je samo za vas spremio sjajan poklon!

Vodimo vas na premijeru!

Tog velikog interesovanja za najnovijim ostvarenjem istaknutog američkog reditelja Džejmsa Kamerona sećaju se mnogi, jer neki od njih su te 2009. i po više puta odlazili na projekcije spektakla AVATAR, kako bi videli filmsko remek-delo prikazano u najnovijem 3D formatu budućnosti. 

Bio je to najnoviji Kameronov hit čije je novo autorsko delo publika čekala dvanaest godina, još od neverovatno popularnog “Titanika” i niko nije mogao tada ni da zamisli kakav će to fenomen postati.

 Sa unapređenim visoko-dinamičnim zvukom i slikom u 4K rezoluciji, snimljeno u najmodernijoj 3D tehnologiji OVA FILMSKA SENZACIJA VRAĆA SE NA VELIKO PLATNO 21. SEPTEMBRA za čije se premijerne projekcije KARTE već mogu pronaći na blagajnama bioskopa.

U filmu glavne uloge tumače Sem VortingtonZoi SaldanaSigorni Viver, Mišel RodrigezStiven Lang i drugi.

Promo

 

VELIKA IMAX PREMIJERA održaće se iste večeri u Cineplexx Galeriji Belgrade, a narednog dana (22. septembra) remasterizovani kultni film AVATAR zaživeće na repertoarima domaćih bioskopa.

Kameronova vizionarska priča donela je potpuno impresivnu bioskopsku avanturu o borbi jednog čoveka čija je ideja spašavanje bića sa druge planete koju on naziva svojim domom. Glavni lik avanturističkog epskog spektakla AVATAR jeste marinac, ujedno i paraplegičar, Džejk Sali koji biva poslat na planetu Pandoru s jedinstvenom misijom infiltracije među lokalnim stanovništvom kako bi se domogao vredne rude za korporaciju, za koju radi. No, s vremenom, Džejk postaje rastrgan između izvršavanja naredbi s jedne strane i želje da zaštiti lokalno stanovništvo od uništenja koje im preti, sa druge.

Kao prvo kinematografsko 3D iskustvo, film je pomerio granice filmskog doživljaja i te 2009. zapalio blagajne širom sveta postavši jedan od najgledanijh filmova svih vremena sa zaradom od 2,84 milijarde dolara. Osim što je postao jedan od najgledanijih i najprofitabilniji filmova, AVATAR je pre trinaest godina bio i jedan od najnagrađivanijih osvojivši dve nagrade Zlatni globus i to u kategorijama Za najboljeg reditelja i Za najbolji film godine, potom i dve nagrade britanske Akademije BAFTA, te tri prestižne nagrade Oskar. 

FILM AVATAR konačno je doživeo i svoj nastavak priče koji smo čekali 13 godina. “AVATAR: PUT VODE” na veliko platno stiže U DECEMBRU !

Promo

 

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar i osvojite karte za premijeru!

Delimo 3x2 karte za premijerno prikazivanje filma "AVATAR"  21. septembra, u bioskopu mts Dvorana (nekadašnja Dvorana Doma Sindikata), u 19:30h

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti