Shouse, Mahmut Orhan, Nina Kraviz, Konstrakta, Senidah, Dubioza kolektiv i mnogi drugi donose ritam večnog leta na Sea Dance festival!

Shouse, Mahmut Orhan, Nina Kraviz, Konstrakta, Senidah, Dubioza kolektiv i mnogi drugi donose ritam večnog leta na Sea Dance festival!

Autor: | 29/07/2022

0

Sea Dance festival i ovog leta, od 26. do 28.  avgusta, donosi fenomenalni zvezdani lajnap na crnogorsko primorje – na magičnu budvansku plažu Buljarica stižu globalni hitmejkeri Shouse i Mahmut Orhan, vodeće techno superzvezde Nina Kraviz i Anfisa Letyago, najtraženija regionalna imena Konstrakta, Senidah i Dubioza Kolektiv, a među hedlajnerima su i pobednici ovogodišnje Evrovizije KALUSH Orchestra. Svi oni, ali i mnogi drugi izvođači iz zemlje i regiona, nastupiće na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala, pod sloganom Eternal summer begins. Zbog ogromnog interesovanja publike, Sea Dance je i ove godine pokrenuo popularnu akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5“, tokom koje uz kupljene četiri ulaznice, fanovi festivala petu dobijaju na poklon, zato požuri – pokupi ekipu, spakuj kofere i pođi put avanture večnog leta!

Promo

 

Nakon veoma uspešnog nastupa na Glavnoj bini EXIT festivala, na kojem su do euforije doveli više desetina hiljada ljudi, u Crnu Goru po prvi put ekskluzivno dolazi australijska senzacija Shouse, dvojac koji je stvorio jedan od najvećih hitova poslednjih godina – „Love Tonight“! Ova klupska himna broji preko 400 miliona strimova, 11 miliona Shazam-a i spada u Top 50 najstrimovanijih numera na platformi Spotify! Naklonost publike širom sveta pozdravili su novim hitom „Won’t Forget You“, a zbog svog muzičkog umeća Shouse su nominovani na Music Victoria Awards u kategoriji Best Breakthrough Act.

DJ Mahmut Orhan kombinuje deep house, groovy indie dance i etno zvuk, a pravu pometnju na muzičkoj sceni napravio je 2016. godine izbacivši numeru „Feel“ (feat. Sena Sener), koja danas broji skoro pola miliona pregleda i strimova na platformama YouTube i Spotify. Karijeru Mahmuta Orhana lansirao je njegov nepogrešiv talenat za pravljenje hitova, koji su zajedno skupili skoro vrtoglavih milijardu pregleda.

Promo

 

Jedna od najvećih DJ zvijezda današnjice, jedinstvena Nina Kraviz, posle četiri godine vraća se u tirkiznu uvalu plaže Buljarica. O njenom usponu na muzički Olimp najbolje govori priznanje MixMaga, jednog od najprestižnijih medija za elektronsku muziku, koji ju je i zvanično proglasio za najboljeg DJ-a na svetu! Vodeći elektronski i svetski festivali kao što su EXIT, Awakenings, Time Warp, Movement i drugi, upisali su je kao svoju nespornu hedlajnerku, a crnogorska publika dočekaće je na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala.

Promo

 

Anfisa Letyago apsolutno je vodeće techno ime nove generacije, a na talasu tog superjakog hypea dosurfovaće na plažu Buljarica sa svojim prvim crnogorskim nastupom! Sea Dance festival nastavlja sa dobrom praksom davanja prostora crnogorskim i regionalnim umetnicima, pa će se tako dvema čarobnicama svetske elektronske scene pridružiti i sjajna techno postava koju čine Dino R, Ilija Đoković, Dino Ganić i Proximus!

Promo

 

Ana Đurić Konstrakta uzdrmala je publiku širom sveta pesmom „In Corpore Sano“ kojom je predstavljala Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, a reputaciju neprikosnovene umetnice održala je autentičnim nastupom, društveno angažovanim porukama i audio-vizuelnim performansom. Kao Konstrakta postala je hedlajnerka leta na Sea Star-u i Exitu, a festivalsku sezonu krunisaće na Sea Dance festivalu!

Promo

 

Ukrajinski KALUSH Orchestra osvojili su svet pobedom u finalu Evrovizije pesmom „Stefania“. Specifični po miksu rapa s tradicionalnim ukrajinskim melodijama, grupa je od osnivanja 2019. godine do sad bila neverovatno kreativna i aktivna, objavivši dva albuma i čak 26 singlova!

Promo

 

Senidah je tokom karijere duge deset godina postala prepoznatljiva po svojoj autentičnoj pojavi, muzičkom izrazu koji spaja različite žanrove i jedinstvenom vokalu. Megahitovi poput „Replay“, „Mišići“ i „Slađana“, sa stotinama miliona pregleda na YouTube-u, svrstali su je u red najtraženijih izvođača na Balkanu, a sada ih donosi na magičnu budvansku plažu Buljarica! Gas na Sea Dance festivalu dodaju trap senzacija Crni Cerak, obožavana Mimi Mercedez, kao i sveža nova imena Tam, Micka Lifa i Da Wreck.

Dubioza Kolektiv su najuspešniji muzički kosmopoliti regiona, na Sea Dance dolaze jači za odličan studijski album „Agrikultura“ koji je objavljen početkom maja, ali bez sumnje njihova set lista proći će apsolutno sve najveće hitove iz prebogate pesmarice. Bend je 2022. godinu već obeležio i dugačkim evropskim turnejama, a svirka na Glavnoj bini na plaži Buljarica biće jedan od retkih prilika da se njihov koncert „uhvati“ na ovim prostorima.

Promo

 

Ograničen kontingent ulaznica po poklon ceni od 3.290 dinara, s čak 40% popusta, u prodaji je do isteka zaliha! Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice kao i prodajne mreže u Crnoj Gori i online

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin