Pravi letnji vajb ne može bez najboljeg interneta Otkrivamo na šta da obratite pažnju

Pravi letnji vajb ne može bez najboljeg interneta Otkrivamo na šta da obratite pažnju

Autor: | 15/07/2022

0

Leto je stiglo i sa svih strana te zapljuskuju fotografije porodice i prijatelja, i snimci ludih letnjih provoda. I dok se spremaš za nezaboravan provod, razmisli šta ti je NEOphodno da sa prijateljima i porodicom podeliš svoje najdraže letnje avanture.

Tri stvari u vezi sa mobilnim internetom su najvažnije za to: brzina download-a, jer od nje zavisi koliko ćemo brzo nešto videti i pročitati, zatim dostupnost 4G mreže, jer to znači da nećemo imati problem da pristupimo mreži i sadržajima koji nas zanimaju, i video iskustvo, jer se videi gledaju i dele sve više.

A1 Srbija ostvario je pobedu u Opensignal merenjima* upravo u te tri kategorije koje su od najvećeg značaja za korisnike, i spremio posebnu ponudu za sve postojeće i nove korisnike - NEOgraničen net uz sve NEO postpaid tarife.

Ukoliko niste korisnik A1 Srbija, nema problema, jer se prenos broja radi jednostavno, brzo i besplatno, a najvažnije je da zadržavate svoj broj i da sve možete da završite kod operatora kod kog želite da pređete.

Pridruži se i ti mreži u koju prelazi najveći broj ljudi!

*Opensignal Awards – Serbia: Mobile Network Experience Report February 2022  je izveštaj zasnovan na nezavisnim analizama mobilnih merenja beleženih u periodu od 1. oktobra do 29. decembra 2021 – © 2022 Opensignal Limited.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin