SKY HILL JAHORINA: Centar Jahorine ulepšaće novi jedinstveni stambeno poslovni kompleks

SKY HILL JAHORINA: Centar Jahorine ulepšaće novi jedinstveni stambeno poslovni kompleks

Autor: | 06/07/2022

0

U samom centru Jahorine, pored glavne ski staze i gondole Poljice gradi se SKY HILL JAHORINA, jedinstven i potpuno autentičan stambeno poslovni kompleks.

Ova prestižna lokacija dobiće svoj novi biser autentičnog dizajna, renomiranog arhitekte Dušana Tešića i koautora Dušanke Vučenović i doprineti da centar Jahorine dobije potpuno novu dimenziju, po uzoru na najpopularnije svetske destinacije.

Reflektujuća stakla zgrade u kojima se istovremeno ogledaju atraktivni centar i planinski pejzaži ističu lepotu prirode i upotpunjuju uživanje kako u zimskom tako i u letnjem periodu.

Pored svih sadržaja Jahorine koji su nadohvat ruke, vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna 24-časovna recepcija sa obezbeđenjem i uslugom održavanja i obezbeđena skijašnica, dodatne su pogodnosti za sve one koji žele savršen odmor ili priliku da investiraju.

Promo

 

Kao posebna usluga u samom objektu na recepciji omogućeno je izdavanje apartmana za vlasnike.

Ukupna površina budućeg kompleksa je 13.300 m2 bruto.

U kompleksu će biti zastupljene različite strukture stanova, od studija do porodičnih apartmana, površine od 24,5 m2 do 73m2 i poslovnog prostora.

Pretprodaja apratmana i poslovnog prostora počinje 6. jula 2022.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.

Investitor CONSTRUCT INVEST (deo MOJ KIOSK GROUP).

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin