Otvoren Aqua Termal Club u West 65 Mall-u

Otvoren Aqua Termal Club u West 65 Mall-u

Autor: | 29/06/2022

0

U West 65 Mall-u otvoren je Aqua Termal Club, čiji je osnivač i kreativni direktor Branka Grujić, dok je direktor Saša Plećević, poznatiji kao dr. Feelgood.

Promo

 

Ovom prilikom dr. Feelgood je izjavio:

– Plivanje veoma pozitivno utiče na kardiovaskularni i respiratorni sistem kod dece, odnosno na srce i krvotok, pluća i disajne organe – i dodao da plivanje izuzetno povoljno utiče na lokomotorni sistem, a koliko je to važno, pokazuju podaci prema kojima svako četvrto dete u Srbiji ima naznaku nekog deformiteta ili deformitet, kao što su kriva kičma, ravna stopala, pogrešno držanje, dok je 17,3 odsto dece u Srbiji gojazno.

Promo

 

Branka Grujić je na otvaranju predstavnicima medija navela da voda u bazenu Aqua Termal Cluba nije obična, već termomineralna voda koja sadrži dosta joda koji pozitivno utiče na disajne puteve.

Promo

 

– Klub je prvenstveno namenjen školi plivanja za decu od najmlađeg uzrasta, od 40 dana do 12 godina, ali postoji i škola plivanja za odrasle, koji žele da nauče da plivaju, da unaprede tehnike plivanja ili da plivaju rekreativno – istakla je Branka Grujić, nakon čega je održan prvi čas plivanja s decom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin