Pohvalite se najboljim fotografijama sa letovanja

Pohvalite se najboljim fotografijama sa letovanja

Autor: | 24/06/2022

0

Leto je tu, sunce nas budi skoro svakog jutra, a korišćenje godišnjih odmora je na pomolu. To može značiti samo jedno – da je vreme da isplanirate svoje slobodne dane i prepustite se uživanju sa porodicom i prijateljima.

Promo

 

Potrebno je odabrati odgovarajuću destinaciju, ali i pravu kameru kako bi fotografije i snimci sa letovanja u budućnosti bili lepa uspomena. Stoga je, pre donošenja odluke o tome koja će naša naredna destinacija biti, neophodno prvo odlučiti koji je telefon najbolji da ga ponesemo sa sobom u novu avanturu.

Tri zvezde iz Samsung S22 galaksije – S22, S22+ i S22 Ultra, dizajnirani su da pruže najnaprednije iskustvo sa kamerom do sada. Uz nove revolucionarne Nightography karakteristike serije Galaxy S22 – poput 23% većeg senzora u odnosu na Galaxy S21 i S21+ uređaje kao i Adaptive Pixel tehnologije – kamera propušta više svetla, sjajno izvlači detalje i donosi živopisne boje kojima će se vaš sadržaj istaći, čak i u mraku. Tajna se zapravo krije u uređaju, ne u fotografu. Kada sa dnevnog svjetla, jasnih i čistih fotografija zađete u noć, prava je šteta da se i ova atmosfera ne nađe na profilima vaših društvenih mreža.

Promo

 

Osim toga, Galaxy S22 Ultra ima senzor piksela od 2,4um – najveći Samsung senzor piksela ikada, što sočivima njegove kamere omogućava da zabeleže više svetla i podataka, kao i da optimizuju svetlost i detalje vaših video snimaka, pa će svaki vaš „post“ izgledati kao da ste na druženju imali i profesionalnog fotografa.

Promo

 

Unapređena Super Clear Glass sočiva modela S22 vam pomažu da pravite lepše i jasnije noćne video snimke bez odsjaja, koje ćete zasigurno gledati i nakon putovanja i o kojima će se dugo pričati. Isto tako, autokadriranje video snimaka garantuje da vaša kamera snima tačno ono što želite, bilo da je u kadru jedna ili deset osoba. U ovom slučaju nema bojazni ni da ćete morati da „škljocate“ bezbroj puta sve dok svi na slici ne ispadnu onakako kako žele.

Promo

 

S22 i S22+ modeli poseduju moćnu glavnu kameru od 50MP, telefoto kameru od 10MP i ultra široku kameru od 12MP, dok S22 Ultra poseduje nekoliko kamera extra - 12MP ultraširoku kameru, 108MP široku kameru, dve 10MP telefoto kamere i 40MP prednju kameru. Šta ovo znači? Da će vaše slike uvek dobiti kvalitet i jasnoću, kao da su urađene sa profesionalnog fotoaparata.

Promo

 

Poručite pre svih!

Galaxy S22 serija zvuči fenomenalno, ali zvučaće još bolje ako neki od ovih telefona poručite do 30.06. jer ostvarujete pravo na poklon!

Više na linku: https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-s22-mne/ 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin