OTP banka podržala izložbu konceptualne umetnice Milene ZeVu

OTP banka podržala izložbu konceptualne umetnice Milene ZeVu

Autor: | 17/06/2022

0

OTP banka Srbija pokrovitelj je izložbe "ArtWalks Experience" (Umetnost u pokretu), svetski poznate multimedijalne konceptualne umetnice Milene ZeVu, kojom autorka obuhvata kompletan svoj dosadašnji opus. Podrška je nastavak kontinuirane posvećenosti OTP banke originalnim i inovativnim projektima u oblasti kulture, koja predstavlja jedan od najvažnijih stubova društvene odgovornosti kompanije. Izložba obuhvata 20 godina rada umetnice, od njenih prvih slikarskih radova, bodi-arta, instalacija i video radova do performansa i korišćenja najnovijih tehnologija kao što su NFT i AR (proširena stvarnost).

Promo

 

Milena Mićanović, direktorka za komunikacije i odnose sa javnošću OTP banke Srbija, ukazala je na značaj izložbe za kulturu u našoj zemlji i istakla da je pokroviteljstvo deo šire podrške banke ovoj oblasti u Srbiji:

- Ponosni smo što smo deo jednog ovako značajnog projekta, koji sumira celokupnu karijeru Milene ZeVu. Raznolikost njenog opusa potvrđuje da je reč o zaista impresivnoj i za našu generaciju izuzetno važnoj kulturnoj ličnosti. Upravo zato, nismo propustili priliku da podržimo ovu izložbu, zahvaljujući kojoj će brojni ljubitelji umetnosti na jednom mestu moći da vide bogatstvo njenog stvaralaštva. Ovo je samo jedan od načina na koji OTP banka podržava očuvanje i razvoj umetnosti u našoj zemlji i deo je projekta ,,Odgovorno u kulturi”, putem kojeg brinemo o kulturnom nasleđu i pružamo podršku institucijama u ovoj oblasti.

Promo

 

Izložba je postavljena u prostoru Silosi na adresi Dunavski kej 46 u Beogradu i traje od 10. do 19. juna 2022. godine. Tokom tih deset dana, organizovano je i nekoliko umetničkih događaja, poput razgovora sa umetnicom o njenom stvaralaštvu i umetničko-muzičkog plesnog performansa. Prostor se sastoji iz 16 celina, odnosno, ćelija koje hronološki i tematski prate naraciju poslednje dve decenije umetničkog rada ZeVu. 

Tokom trajanja izložbe, OTP banka je organizovala i specijalno vođenu turu sa umetnicom Milenom ZeVu u okviru posebnog formata događaja Učitavanje, imajući u vidu da kroz poslovni model Privilege OTP banka svojim klijentima nudi mnoštvo pogodnosti za vođenje finansija, ali povremeno poklanja i nesvakidašnja iskustva koja su posebno kreirana specijalno za njih.

O OTP banci Srbija

OTP banka je najveći kreditor privrede i stanovništva i lider na tržištu faktoring, lizing i e-commerce usluga. Usmerena je na inovacije i digitalizaciju svog poslovanja, koje omogućava klijentima nove pogodnosti sa fokusom na unapređenje digitalnog bankarstva i korisničkog iskustva. Jedno od ključnih strateških usmerenja je zelena tranzicija, odnosno posvećenost održivom poslovanju i ekološkim projektima. Zahvaljujući prisutnosti OTP banke u 91  gradu sa 169 ekspozitura, klijentima širom Srbije je dostupna široka lepeza proizvoda i usluga, kao i efikasan servis i ponude prilagođene njihovim konkretnim potrebama, dok je mreža od skoro 300 bankomata najveća u našoj zemlji.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti