Novi Somersby jagoda i limeta – nestvarno dobar ukus, stvarno bez alkohola!

Novi Somersby jagoda i limeta – nestvarno dobar ukus, stvarno bez alkohola!

Autor: | 19/05/2022

0

Kako bi svečano predstavio najsvežijeg člana porodice, omiljeni sajder brend, Somersby, održao je nestvarno dobru žurku koju je svojim nastupom ulepšala Sara Jo. Novi letnji ukus na bazi jagode i limete, osim po divnoj aromi, specifičan je i po tome što sadrži 0% alkohola! Somersby je ovime proširio svoj svet optimizma i ponudio dobru zabavu i onima koji žele da izbegnu alkohol. 

Promo

 

Sofisticirana aroma jagode sa osvežavajućom primesom limete stigla je u pravi čas i otvara još veće mogućnosti uživanja u predstojećim toplim, letnjim danima, jer se sada zaista može konzumirati u svim prilikama. Osvežavajući, penušav i ludo zabavan, uz to i sa 0% alkohola, novi Somersby jagoda i limeta donosi autentičan ukus koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Promo

 
 

Za sve one razigrane, koji vole momente opuštanja, zabave i uživanja u dobrom društvu, Somersby je pripremio recept koji predstavlja idealan balans sočnih i zrelih jagoda i opojno kisele limete, koji je najbolje poslužiti u hladnoj, staklenoj čaši, punoj leda. Novi, bezalkoholni sajder sada može biti vaš idealan partner na putu do posla, tokom dugih putovanja kolima, kao osveženje na sastanku ili jednostavno, dok sedite u kafiću nakon posla ili na obali reke posmatrate zalazak sunca.  

Napravljen tako da zadrži svu punoću ukusa ali bez prisustva alkohola, Somersby jagoda i limeta je idealan za svaki bezbrižni užitak. Zato, uzmite flašicu novog Somersby-a, ukrasnu čašu, šaku leda i osetite nestvarno dobar ukus – stvarno bez alkohola! 

Promo

 

Promo

 

Promo

Promo

 

Promo

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti